Haemme asiakasyrityksellemme peltiseppiä Turkuun.

Yritys tekee vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla ohutlevytöitä, sadevesijärjestelmiä sekä muita kattotuotteiden asennuksia. 

Pääset mukaan hallien ja muiden julkisten rakennusten julkisivujen asennuksiin. Tulet työskentelemään suurien kokonaisuuksien parissa ja työtäsi tehostaa valmiit alumiiniset julkisivuelementit. Etsimme henkilöä, kenellä on kokemusta julkisivujen rakentamisesta ja tietää niiden perusperiaatteet. Henkilöllä tulee myös olla kokemusta peltisepäntöistä, sillä työ rakentuu vahvasti tämän taidon ympärille. 

Työ on kokopäivätyötä ja työt alkavat välittömästi. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työajat ja sijainti vaihtelee urakasta riippuen. Sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työntekijältä toivomme:

  • Kokemusta peltisepäntöistä ja julkisivujen rakentamisesta
  • Ripeää työotetta
  • Työturvallisuuskortti ja tulityökortti
  • Omaa autoa ja matkustusvalmiutta
  • Omat työkalut

Oletko hakemamme tyyppi? Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, täytä hakemus heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täyttyy heti oikean ammattilaisen löydyttyä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa: eemeli.kakko@innolink.fi, +358 50 461 1130.

"Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!"

Hakuaika alkaa: 04.11.2019 13:00 – Hakuaika päättyy: 25.11.2019 00:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä