Haemme asiakasyrityksellemme peltiseppää Turun seudulle.

Yritys tekee vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla ohytlevytöitä, sadevesijärjestelmiä sekä muita kattotuotteiden asennuksia.

Pääset mukaan hallien ja muiden rakennusten julkisivujen asennuksiin. Tulet työskentelmään suurien kokonaisuuksien parissa ja työtäsi tehostaa valmiit alumiiset julkisivuelementit. Etsimme henkilöä, kenellä on kokemusta julkisivujen rakentamisesta ja tietää niiden perusperjaatteet. Henkilöllä tulee myös olla kokemusta peltisepäntöistä, sillä työ rakentuu vahvasti tämän taidon ympärille. Tulet saamaan työhösi perehdytyksen. 

Työ on kokopäivätyötä ja työt alkavat välittömästi. Sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Työntekijältä vaadimme:

  • Koulusta ja kokemusta peltisepäntöistä ja julkisivujen rakentamisesta
  • Ripeää työotetta ja kinnostusta alaa kohtaan
  • Ei korkean paikan pelkoa
  • Työturvallisuuskortti

Oletko hakemamme tyyppi? Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, täytä hakemus heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täyttyy heti oikean ammattilaisen löydyttyä.

"Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!"

Hakuaika alkaa: 29.05.2019 09:00 – Hakuaika päättyy: 28.06.2019 09:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä