Talenom Oyj on suomalainen vuonna 1972 perustettu ketterä ja edistyksellinen tilitoimistoalan edelläkävijä. Talenom on kotimainen tilitoimistoketju, jonka osakkeet noteerataan Helsingin pörssin päälistalla. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work –tutkimuksessa vuosina 2018 ja 2019. Mikä on salaisuutemme? Talenomilaiset ovat oman alansa ammattilaisia, tekijöistä parhaimpia. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme. Hyvinvoiva henkilöstö ja teknologinen edelläkävijyytemme takaavat erinomaisen tyytyväiset asiakkaat, joille haluamme tuottaa yrittämisen iloa. Työssäsi pääset kehittämään ja kehittymään sekä rakentamaan yksikkösi menestystarinaa etulinjassa. Tukenasi on kehityshakuinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan yhdessä tekemisen meininkiä. Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kilpailukykyisen palkkauksen, loistavat henkilöstöedut ja modernit työvälineet.

Innolink hakee Talenomille Mikkeliin tilitoimistopalveluiden MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävään haetaan alueella verkostoitunutta yritysmyynnin osaajaa, jolla on joko kiinnostusta tai valmista taustaa taloushallinnon toimialalta. Toimenkuvassa hoidat aktiivisesti asiakaskontaktointia sekä yritystapaamisia. Toimit organisaatiossa ammattitaitoisen toimialatiimin kanssa ja saat tukea työllesi kollegoiltasi sekä myös valmiiksi sovittuja asiakastapaamisia. Tehtävä on vakituinen.

Edellytämme hakijoilta

  • kokemusta b-to-b myynnistä tai kovaa myyntihenkisyyttä
  • aktiivista ja positiivista myyntitapaa
  • matkustusvalmiutta toimistotyöaikana
  • hyvää nykyaikaisten toimisto-ohjelmistojen käyttötaitoa.

Eduiksi lasketaan kokemusta myyntityöstä sekä palvelusopimusten osaamisesta.

Toimita ansioluettelosi, josta selviää työnimikkeen alta kuvattuna työn olennaista sisältöä. Erilliselle hakemukselle ei ole tarvetta tässä vaiheessa. Hakuaika loppuu 22.2.2020
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Jarkko Varvio puh. 0453103150 jarkko.varvio@innolink.fi

Innolink Henkilöstöpalvelut on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia työntekijöitä – arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi haluamme olla osa myös Sinun menestystarinaasi!

Hakuaika alkaa: 21.01.2020 09:00 – Hakuaika päättyy: 22.02.2020 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä