Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelut kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Promeco tarjoaa laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille. 

Lisätietoja: www.promeco.fi.

Etsimme nyt Promecon Kankaanpäässä sijaitsevalle Pansian tehtaalle MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA. Tehtävässä painottuu 2D- ja 3D -kuvien suunnittelu ja piirtäminen. Edellytyksenä työhön on soveltuva koulutus kone- ja tuotantotekniikan alalta. Päätyökalunasi mekaniikka- ja osakuvien piirtämisessä on SolidWorks ja apuohjelmana AutoCAD. Tehtävässä onnistuminen edellyttää näiden järjestelmien käyttökokemusta ja hyvää hallintaa. 

Mekaniikkasuunnittelijana toimit itsenäisesti ja omatoimisesti, mutta olet samalla tärkeä osa toimivaa tiimiä. Odotammekin sinulta kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti. Lisäksi arvostamme ohutlevytuotteiden valmistus- ja tuontantotekniikoiden laaja-alaista ymmärtämistä, projektinhallintaosaamista sekä kokemusta hitsattujen alumiini- ja teräsrakenteisen suunnittelusta.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikimmiten oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tästä hausta vastaa Innolink Staff ja lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta paivi.leppasaajo@innolink.fi

Innolink Staff on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia työntekijöitä – arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi haluamme olla osa myös Sinun menestystarinaasi!

Hakuaika alkaa: 11.01.2021 14:00 – Hakuaika päättyy: 24.01.2021 23:59

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä