Toimenkuva:

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme mekaanista kokoonpanijaa sopimusvalmisteisten johtosarja- ja kotelokokoonpano tehtävien pariin.

Työhön kuuluu laite- ja osakokoonpanoa sekä niiden toimivuuden tarkastus/testaus. Kokoonpanotyössä yhdistyy mekaanisten-, sähköisten- ja pneumaattisten elementtien muodostama kokonaisuus. Voit olla juuri valmistunut/valmistumassa tai jo alalla työskennellyt. 

Työt alkavat välittömästi ja sinulla on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokopäivätyötä. Tuotantotilat sijaitsevat Turun seudulla ja työtehtäviin tulet saamaan perehdytyksen.

Odotamme sinulta:

  • Hyvää ja reipasta asennetta, sekä oma-aloitteisuutta
  • Tietoa ja ymmärrystä mekaanisista kokonaisuuksista.
  • Kuvienlukutaitoa
  • Koulutusta tai kiinnostusta alalta.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen kyseisitä töistä.

Oletko hakemamme tyyppi? Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, täytä hakemus heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täyttyy heti oikean henkilön löydyttyä! Haku päättyy 7.7.2019.

"Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!"

Hakuaika alkaa: 09.07.2019 11:00 – Hakuaika päättyy: 31.07.2019 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä