Etsimme asiakkaallemme Kankaanpäähän
LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuuluun monipuolisesti erilaisia varastotyötehtäviä. Eduksi katsotaan aiempi logistiikka- ja varastotyökokemus, sekä trukkikortti ja -ajokokemus. Työssä käytetään ERP-toiminnanohjausjärjestelmää, joten sinulla tulisi olla riittävästi IT-osaamista sekä kyky ottaa uusia ohjelmistoja haltuun. Voit kuitenkin jättää hakemuksen, vaikka sinulla ei aikaisempaa työkokemusta olisikaan, sillä työhän perehdytetään kattavasti. Tärkeintä on positiivinen asenne, aito halu oppia ja työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse paivi.leppasaajo@innolink.fi.

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!

#logistiikka #logistiikkatyöntekijä #varastotyö #varastotyöntekijä #trukkikortti #avoimettyöpaikat #vakityö #vuokratyö #henkilöstövuokraus #kankaanpää

Hakuaika alkaa: 12.11.2020 13:00 – Hakuaika päättyy: 26.11.2020 10:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä