Haemme asiakasyrityksellemme hyvän asenteen omaavaa leipuria.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi vahvalla osaamisella varusteltua yritystä kotimaisten leipomotuotteiden pariin. 

Tehtäväsi on olla aktiivisesti mukana leivän valmistuksen jokaisessa prosessissa, aina jauhoista uuniin asti. Vaiheisiin kuuluvat taikinan valmistus, paisto, leikkuu/siivutus. Haemme tarkkaa ja asenne tyyppiä, joka haluaa tuottaa vain parasta mahdollista laatua perinteitä kunnioittaen. Päätuotteenasi ovat sämpylät, ruisleivät, kuivaleivät sekä muut ruokaleivät. Katsomme juurileivonnan osaamisen vahvasti hyödyksi. Kaikki leivonta tehdään täysin käsillä.

Ammattitataitoinen henkilökunta on apunasi ja pääset mukaan hyvään työympäristöön. Etsimämme henkilö omaa ripeän ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun kehittää omaa osaamista työn kautta. Sillä ei ole väliä oletko juuri valmistunut vai jo valmis mestari. Pidämme tärkeimpänä tekijänä motivaatiota ja halua näyttää omaa osaamista ja kiinnostusta. Tulet saamaan perehdytyksen talon tavoille.

Työ on kokopäivä työtä. Tulet alussa työskentelemään 2-3 päivänä viikossa ja päivät painottuvat viikonlopulle. Myöhemmällä ajankohdalla tulet saamaan enemmän tunteja tarpeen mukaan. Haemme henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Odotamme sinulta: 

  • Kokemusta ja koulutusta alalta
  • Oma-aloitteisuutta ja innokkuutta työtehtäviin
  • Tarkkaavaisuutta ja aktiivista työotetta.
  • Positiivista asennetta ja maalaisjärkeä

Oletko hakemamme tyyppi? Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, täytä hakemus heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Haku päättyy 24.6.2019.

"Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!"

Hakuaika alkaa: 10.06.2019 08:00 – Hakuaika päättyy: 24.06.2019 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä