Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelut kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Promeco tarjoaa laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille. Lisätietoja: www.promeco.fi.

Etsimme nyt Promecon Kankaanpäässä sijaitsevalle Yrityspuiston tehtaalle LAATUPÄÄLLIKKÖÄ. Tehtävänäsi on hoitaa asiakas- ja toimittajareklamaatioita ja huolehtia laatujärjestelmän mukaisista toimenpiteistä kuten auditoinneista, katselmuksista ja tarkastuksista. Osallistut yrityksen laatujärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen yhdessä HSEQ Managerin kanssa ja järjestät koulutuksia henkilöstölle. Vastaat määritetyistä kehityshankkeista ja raportoit keskeisiä laadun tunnuslukuja organisaatiolle. 

Odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä ymmärrystä mekaanisten kokoonpanojen tuotannosta. Eduksi katsotaan insinöörin koulutus, kiinnostus hitsaavaan teollisuuteen sekä kokemus laatujärjestelmätyöstä. Tehtävä on alkuun sijaisuus, joka kestää noin vuoden loppuun, mutta jatko on mahdollinen myös sijaisuuden jälkeen. Aloitus mahdollisimman pian.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikimmiten oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tästä hausta vastaa Innolink Staff ja lisätietoja tehtävästä voit tiedustella jonna.hyvarinen@innolink.fi.

Innolink Staff on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia työntekijöitä – arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi haluamme olla osa myös Sinun menestystarinaasi!

Hakuaika alkaa: 05.02.2020 12:20 – Hakuaika päättyy: 19.02.2020 23:59

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä