Haemme asiakasyrityksellemme  reipasotteista LAATUASSISTENTTIA.

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta vastaavista työtehtävistä tai sinulla on alalle sopiva koulutustausta. Mikäli alla olevat kriteerit sopivat sinuun niin otathan yhteyttä pikaisesti.

  • hieman elintarvikekokemusta omaava tai elintarvikealan jo hieman syventäviä opintoja suorittanut tuoteturvallisuus- ja laatuasioista innostunut henkilö
  • kykenee itsenäiseen työntekoon ja on haka tiedonhaussa
  • sanavalmis, rohkea, ammatillisesti utelias
  • tietojärjestelmien käyttö, erityisesti excelin pyörittämisen tulisi olla sujuvaa
  • sitoutuu työhönsä intohimoisesti ja on valmis aloittamaan nopeasti ja on valmis sitoutumaan tulevaisuudessa vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja työpaikasta voit tiedustella Jani Niemiseltä sähköpostitse osoitteesta jani.nieminen@innolink.fi tai puhelimitse 045-8763785. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen hakulomakkeen kautta mahd. pikaisesti. Paikka täytetään nopeasti sopivan hakijan löydyttyä.

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!

Hakuaika alkaa: 15.01.2020 11:00 – Hakuaika päättyy: 27.01.2020 12:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä