Joulu alkaa jo kolkutella ovella ja tämähän tarkoittaa sitä, että Domretorin sesonki alkaa olla kuumimmillaan. Siispä: 

Etsimme Domretorille Kauhavalle nopealla aikataululla KANSITTAJIA ja PAKKAAJIA. 

Domretor Oy on Kauhavalla toimiva moderni, asiakaslähtöinen ja
menestyvä ISO 22000-sertifioitu elintarviketeollisuusyritys, joka valmistaa suomalaisista perunoista, juureksista ja kasviksista lämpökäsittelyllä Sous Vide -tuotteita sekä valmisruokia.

Domretorilla pääset työskentelemään osaavassa työporukassa josta tekemisen meininkiä ei puutu. Yritys panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen kehittymällä jatkuvasti, joten tässä talossa sinusta varmasti pidetään huolta!

Työ sisältää vaihtelevia kansitustöitä sekä pakkaustöitä ja niissä menestyminen edellyttää työntekijöiltä hyvää asennetta työhön, ripeyttä sekä käteviä käsiä. Työ on suurimmaksi osaksi seisomatyötä, joten perushyvää fysiikkaa tarvitaan. Aluksi työsuhde on määräaikainen, mutta myös pidempi aikainen pesti on mahdollinen. 

Aikaisempi kokemus elintarviketeollisuudesta tai tuotannon vaihetöistä, sekä hygieniapassi luetaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä asenne ja tehokas työskentelyote ratkaisevat.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin, mutta myös lauantai- ja sunnuntaivuoroja sekä yövuoroja voi olla satunnaisesti.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö jätä hakemus oheisen linkin kautta. Lyhyt kuvaus taustastasi ja tilanteestasi riittää. Paikat täytetään sopivan henkilö löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 13-15 Innolinkin Katariina Aho, puh 050 430 4544.

Hakuaika alkaa: 18.11.2020 10:00 – Hakuaika päättyy: 30.11.2020 23:59

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä