Innolink hakee vakituiseen toimeen ICT-SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ  Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille. Tehtävässä olet avainroolissa tietohallinnon yksikössä, jossa alaisuudessasi on noin kaksikymmentä IT-ammattilaista Suunnittelu- ja projektipalvelut -tiimissä. 

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinto vastaa sairaanhoitopiirin ja kuuden terveyskeskuksen potilastietojärjestelmistä. Päätoimintayksikkö on Seinäjoella. Tietohallinnossa työskentelee noin 40 päätoimista viran- ja toimenhaltijaa.  Potilastiedon hallinta on viime vuosien aikana siirtynyt lähes kokonaan sähköiseksi. Käynnissä on jatkuvasti erilaisia laajoja kehityshankkeita, jotka vaativat vahvaa tietoteknistä osaamista. 

 Vastaat osaltasi tehtävässä tietohallinnon strategian ja palvelujen kehittämisestä sekä budjetoinnista suunnittelupäällikön roolissa. Esimiehenäsi toimii tietohallintojohtaja. Tiimisi vastuulla on ICT-järjestelmien ja –teknologioiden suunnittelu- ja käyttöönottotehtävät sekä niihin liittyvien vaativien ongelmien ratkaisu yhteistyössä tietohallinnon ja muiden toimijoiden kanssa. Vastuullasi tulee olemaan lisäksi mm. tietoturvaryhmän toiminnan ohjaaminen.   Toimit oman erityisalueesi asiantuntijana hankinnoissa ja kansallisissa hankkeissa.

 Edellytämme

  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • kokemusta esimiestehtävistä
  • kokemusta tietojärjestelmähankkeiden ja -projektien läpiviennistä
  • arkkitehtuuriteknologioiden perustuntemusta
  • ICT alan työkokemusta vähintään 5 vuotta
  • kirjallista ja suullista englanninkielentaitoa

 Eduksi katsotaan

  • kokemus terveydenhuollon tietojärjestelmistä ja toimintaympäristöstä sekä julkisista hankinnoista
  • tietoturva- ja kyberturvallisuusosaaminen

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Tointa täytettäessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Innolinkin Jouko Karjalainen  gsm 0400 72 17 17  (aikajanalla 7-11.6 ja 27.6 -5.7)  ja aikajanalla 13 – 26.6 Maiju Vierula gsm 050 570 8995 .

Mikäli koet toimen omaksesi, lähetä cv:si, josta selviää nimikkeen alta tehtävän sisältö sekä käyttämäsi teknologiat ja lyhyt hakemuksesi www-sivuston kautta, josta selviää palkkatoiveesi  5.7.2019 mennessä. 

https://innolink.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3295 

 

Hakuaika alkaa: 07.06.2019 15:00 – Hakuaika päättyy: 05.07.2019 23:59

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä