Haemme asiakkasyrityksellemme reipasta asentajaa kuljetushihnojen asennus- ja huoltotöihin Turkuun. 

Työ pitää sisällään erilaisten kuljetinhihnojen asennus sekä huoltotöitä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asennukset ja huoltotyöt tapahtuvat pääsääntöisesti teollisiin koneisiin, laitteisiin ja linjastoihin. Pääset myös osaksi yrityksen omaa tuotantoa. Tuotannossa olet mukana erinäisissä hihnojen valmistus ja aputöissä yrityksen omalla tehtaalla. Työ on monimuotoista ja vaihtelevaa.

Etsimme siis moniosaajaa. Sinulla on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä saat kattavasti alan kokemusta, tietotaitoa, ymmärrystä erilaisista tuotannollisista koneista ja laitteista. Omalla innokkuudella ja oppimishalulla pääset pitkälle. Työhön tulet saamaan perehdytyksen.

Toivomme hakijalta jonkilaista kokemusta hihnojen asennustöistä, sekä kokemusta tuotannollisesta työstä. Osaaminen painottuu kuitenkin ensisijaisesti asennus ja huoltotöihin. 

Työ on kokopäivätyötä. Tarpeen mukaan työt sijoittuvat myös viikonlopulle. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta asentajan töistä
  • innokkuutta, halua oppia ja joustoa työaikojen suhteen
  • maalaisjärkeä ja ahkeraa työotetta
  • työturvallisuuskorttia

Tehtävässä katsomme hyödyksi myös kuorma-autokortin.

Oletko hakemamme tyyppi? Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, täytä hakemus heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täyttyy heti oikean henkilön löydyttyä. Haku päättyy 23.6.

"Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!"

Hakuaika alkaa: 10.06.2019 13:00 – Hakuaika päättyy: 23.06.2019 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä