Haemme asiakasyrityksellemme HIEKKAPUHALTAJAA Turun seudulle.

Tulet työskentelemään asiakasyrityksen toimipisteellä Turun seudulla. Työstettävät pinnat ovat terästä ja kappaleet vaihtelevat suurista teräsrakenteista yksittäisiin pienempiin kappaleisiin. Tarjoamme sinulle paikkaa, jossa voit haastaa ja kehittää itseäsi/osaamistasi työn kautta. Projektit ovat vaihtelevia, joten työ on myös vaihtelevaa. 

Työt alkavat HETI ja kestävät arviolta vuoden vaihteeseen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työtä tehdään vaihtelevasti yksin tai ryhmässä. Jos sinulla on osaamista tai kiinnostusta hiekkapuhalluksesta, saatat olla yksi meistä!

Työtä tehdään viikolla (40 h/vk.). Työ sijoittuu 2 vuoroon 6:00 -14:00 tai 14:00 -24:00. Iltavuoro tehdään 10 tuntisena. Tästä johtuen iltavuoroa tekeville perjantai on vapaata. Ei vklp työtä.

Hakijalta toivomme:

  • Oma-aloitteisuutta ja intoa työtehtäviin
  • Työturvallisuuskorttia
  • Tarkkaavaisuutta 
  • Normaalia peruskuntoa
  • Omaa autoa

Oletko hakemamme tyyppi? Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, täytä hakemus heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Haku päättyy 28.8.2019. 

Työpaikasta voi tiedustella: eemeli.kakko@innolink.fi tai puh. +358 50 461 1130

"Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!"

Hakuaika alkaa: 14.08.2019 14:00 – Hakuaika päättyy: 28.08.2019 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä