Haemme asiakasyrityksellemme KORKEAPAINERUISKU MAALARIA/ HIEKKAPUHALTAJAA Naantalin seudulle.

Tulet työskentelemään isojen pintakäsittely urakoiden parissa. Työstettävät pinnat ovat terästä ja kappaleet vaihtelevat. Tarjoamme sinulle paikkaa, jossa voit haastaa ja kehittää itseäsi/osaamistasi työn kautta. Projektit ovat vaihtelevia, joten työ on myös vaihtelevaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti yrityksen tehtaalla, mutta tilanteesta riippuen myös asiakkaiden kohteissa. Työtehtäviin tulet saamaan perehdytyksen tarpeen mukaan.

Työ edellyttää osaamista korkeapaineruisku maalauksesta/ hiekkapuhalluksesta. 

Työt alkavat HETI. Sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työaika 7:00 – 15:00. Työ on arkisin tehtävää kokopäivätyötä (40 h/vk.) Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme:

  • Kokemusta/koulutusta pintakäsittelystä
  • Oma-aloitteisuutta ja intoa työtehtäviin
  • Työturvallisuuskorttia
  • Tarkkaavaisuutta 
  • Matkustusvalmiutta

Oletko hakemamme tyyppi? Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, täytä hakemus heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoa paikasta : eemeli.kakko@innolink.fi, puh. +358 50 461 1130

"Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!"

Hakuaika alkaa: 04.09.2019 09:00 – Hakuaika päättyy: 24.09.2019 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä