Haemme asiakasyrityksellemme elintarviketyöntekijöitä Turkuun.

Yritys toimittaa elintarviketuotteita ravintoloihin, suurkeittiöihin ja kauppoihin. Työ pitää sisällään vihannesten ja hedelmien valmistelua asiakkaille sekä niiden käsittelyä ja pakkausta. Työtä tehdään yrityksen tuotantotiloissa. Työ tapahtuu käsin ja koneilla. Työssä ei tarvita aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta, sillä työhön saat perehdytyksen. Työssä menestyäkseen toivomme hakijoilta hyvää asennetta ja nopeita käsiä.

Haemme työntekijöitä lyhyisiin ja pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on arkisin ja lauantaisin tehtävää kokopäivätyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihin ja päiviin (3-5 pv/vk). Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Hakijalta toivomme:

  • Aktiivista työotetta
  • Motivaatiota ja intoa työtehtäviä kohtaan
  • Hygieniapassia
  • Perus tervettä kuntoa

Oletko hakemamme tyyppi? Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, täytä hakemus heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja: eemeli.kakko@innolink.fi, +358 50 461 1130. 

"Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!"

Hakuaika alkaa: 02.12.2019 10:00 – Hakuaika päättyy: 15.12.2019 00:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä