Nordic Trout Ab tuottaa kasvatettua ruokakalaa. Päätuotteena on kirjolohi. Sen lisäksi yritys tuottaa pienempiä määriä kasvatettua meritaimenta. Tuoreet kalat toimitetaan yleensä kokonaisina perattuina asiakkaille. Myöhäissyksyllä ja alkutalvella toimitamme sesonkituotteena myös kirjolohenmätiä, ”punaista kaviaaria” elintarvikekäyttöön.

Kaikki kasvatetut kalalajit kuuluvat ryhmään lohikalat – joista käytetään myös nimeä ”jalokala”. Ne ovat ykkösluokan ruokakaloja niin arkeen kuin juhlaan. Kalat ovat hyvin tunnettuja ja suosittuja kuluttajien keskuudessa. Luonnonolosuhteet Pohjoismaissa ovat näille lajeille varsin otolliset.

Haemme reippaita elintarviketyöntekijöitä syksyn sesonkiin Kustaviin mätituotantoon. 

Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään elintarvikeprosessien valmistus- tai pakkaustehtävissä.

Eduksi katsomme aiemmin kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Taustaakin tärkeämpää on kuitenkin positiivinen ja reipas asenne sekä halu oppia. 

Työtehtäviä on useita perkauksesta linjastotyöhön sekä pakkaamiseen. Työ on päivätyötä aamuvuorossa maanantaista perjantaihin 8 tuntia päivässä. 

Työt alkavat 16.11.2020 ja kestävät jouluun asti.

Odotamme hakijoilta hygieniapassia sekä salmonellatodistusta ennen töiden aloittamista.

Työpaikalla on asumismahdollisuudet koko sesongin ajan eikä siitä veloiteta mitään.  

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme! 

Hakuaika alkaa: 04.09.2020 13:00 – Hakuaika päättyy: 30.09.2020 23:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä