Etsimme Verso Foodille Kauhavalle elintarviketyöntekijöitä. 

Motivoituneita ja työtä pelkäämättömiä tekijöitä kaivataan käytännössä heti. Yksikään työpäivä ei tässä talossa ole samanlainen, joten haemme aktiivista työntekijää, jolla ei mene sormi suuhun vaihtelevien työtehtävien äärellä. Työpäivääsi voi siis kuulua esimerkiksi tuotantolaitteiden ja linjojen valmistelutyötä, josta hyppäätkin saman päivän aikana pesu ja puhtaanapito hommiin. Tylsää ei siis tule, se on varma! 

Aikaisempi työkokemus elintarviketeollisuuden prosesseista tai alan koulutus luetaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työhön, nopea oppimiskyky sekä näppärät kädet. Verso Foodilla panostetaan tiimihenkeen ja halutaan, että töissä on kivaa tehokkuudesta tinkimättä. Olethan siis "hyvä tyyppi", joka haluaa että itsellä ja muilla on töissä mukava olla. Työ on seisomatyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Pelkkää plussaa jos sinulla on jo hygieniapassi taskussa.  Työ tehdään porrastetusti kahdessa vuorossa. Vuorot sijoittuvat kello 05:00 – 23:00 välille. 

Hommat startataan määräaikaisella työsopimuksella, mutta kunhan näytät taitosi niin sinulla on hyvät mahdollisuudet vakkarisoppariin. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten älä aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa. Työt alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy!

Lisätietoja tehtävästä antaa: heidi.pyylampi@innolink.fi , Puh: +358 50 570 8995  

Hakuaika alkaa: 26.08.2020 15:00 – Hakuaika päättyy: 11.10.2020 21:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä