Etsimme elintarviketeollisuuden asiakasyritykseemme aktiivisen ja työhön tarttuvan asenteen omaavaa työntekijää tuotannon puolelle. Työ sisältää elintarviketeollisuuden eri työvaiheita alkutuotannosta pakkaamiseen.

Odotamme hakijoilta koulutuksen/kokemuksen/harrastuksen kautta hankittua jonkinlaista elintarvikealan taustaa tai aitoa halua työllistyä alalle. Toivomme että hakija on tottunut työskentelemään ripeyttä vaativassa työympäristössä aikaisemmin. Suoritettu ja voimassaoleva hygieniapassi on pakollinen. 

Työ alkaa määräaikaisena, josta mahdollisuus jatkaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen arvostetussa alan yrityksessä.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisella lomakkeella. Otamme yhteyttä nopeasti hakuprosessissa eteneviin hakijoihin. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja työpaikasta voit tiedustella Jani Niemiseltä sähköpostitse osoitteesta jani.nieminen@innolink.fi tai 045-8763785

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!

Hakuaika alkaa: 29.06.2020 15:00 – Hakuaika päättyy: 10.07.2020 12:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä