Haemme nyt CNC-sorvaajaa FinnHeva Oy:lle.

Yritys tuottaa muoviosien koneistusta, suunnittelua sekä niiden kokoonpanoa asiakkaiden tarpeiden mukaan. FinnHeva Oy tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia aina teollisuuden koneenosien valmistuksesta innovatiivisten prototyyppien testaamiseen. Monipuolisen osaamisen ja konekannan ansiosta yritys pystyy toteuttamaan hankalimpiakin projekteja. Yrityksen kotipaikkana on Mynämäki ja liikevaihto noin 900 000 euroa.

Työtehtäviisi kuuluu CNC-sorvien käyttö kappalekohtaisten piirustusten mukaisesti. Työstettävät muoviosat räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja kappaleiden koot ja muoto vaihtelevat. Työstettävien sarjojen määrät ovat muuttuvia, joten työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Katsomme Mastercam-osaamisen eduksi.

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja itseohjautuva sekä häneltä löytyy halua oppia ja kehittyä työssä. Työ on osittain itsenäistä ja siksi etsimmekin henkilöä, jolla on alalta kokemusta. Hyvistä ongelmanratkaisutaidoista on tehtävässä hyötyä. Toivomme sinulta organisointikykyä sekä halua ottaa vastuuta. Toimenkuvaasi kuuluu myös raaka-aine tilaukset ja tuotannon suunnittelu.

Pääset mukaan 8 henkiseen ammattitiimiin, johon haemme nyt vakituista työntekijää. Työ on arkisin tehtävää kokopäivätyötä ja työaika on 7:00-15:30. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakijoilta toivomme:

  • Alaan soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta CNC-sorvauksesta
  • Osaamista Fanuc-ohjauksesta
  • Suomen kielen taitoa
  • Intoa ja motivaatiota työtehtäviä kohtaan
  • Piirustusten lukutaito

Lisätietoja: eemeli.kakko@innolink.fi, +358 50 461 1130

Oletko hakemamme tyyppi? Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, täytä hakemus heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

"Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!"

Hakuaika alkaa: 24.01.2020 16:00 – Hakuaika päättyy: 24.02.2020 23:59

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä