Innolink on tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä – suomalainen konsulttiyhtiö, joka helpottaa ratkaisuillaan asiakkaidensa johtamisen arkea. Tiedolla johtamisen palvelumme kattavat konsultoinnin, analytiikan, tutkimukset sekä valmennukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin toimialojensa johtavat pörssiyritykset ja julkiset organisaatiot kuin myös mielenkiintoiset start-upit ja järjestöt. Toimimme kattavasti koko Suomessa. Kotimaan lisäksi tuotamme ja analysoimme asiakkaillemme tietoa vuosittain useista kymmenistä eri kansainvälisistä markkinoista.

Me Innolinkillä olemme ensisijaisesti kiinnostuneita siitä, minkälaista osaamista ja kykyjä toisit mukanasi. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta sekä taitoja, jotka olet hankkinut vaikkapa harrastustesi kautta. Kerrothan mahdollisimman seikkaperäisesti miksi juuri Innolink kiinnostaisi Sinua työnantajana ja mihin asioihin tunnet intohimoa eli mitä asioita haluaisit päästä työssäsi toteuttamaan ja mitä arvoa näin ollen kykenisit asiakkaillemme kanssamme tuottamaan.

Haluaisitko olla osa Innolink-jengiämme? Jätä avoin hakemuskirje ja kuvaus osaamisestasi sekä taidoistasi, niin otamme yhteyttä, mikäli taustasi, kokemuksesi tai kiinnostuksesi vastaa olemassa oleviin tai mahdollisesti tuleviin tekijätarpeisiin.

Hakuaika alkaa: 22.10.2019 12:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä