Oletko sinä tiedolla johtamisen asiantuntija?

Innolink on vuonna 1991 perustettu konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 tiedolla johtamisen ammattilaista. Visiomme on olla tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä ja missiomme on helpottaa johtamisen arkea. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Seinäjoella, Tampereella jaTurusta.

Haluatko mukaan Innolinkin voittajatiimiin rakentamaan Suomen parasta tiedolla johtamisen konsulttiyhtiötä? Haluamme koota yhteen maan parhaat ammattilaiset lunastaaksemme paikkamme tiedolla johtamisen suunnannäyttäjänä.

Oletko tiedolla johtamisen konsultoinnin, analytiikan tai tutkimusalan asiantuntija – inspiroiva erityisosaaja? Ehkä oletkin työurasi alkutaipaleella, mutta sinulle on jo kertynyt kokemusta asiakas- ja projektitoiminnasta tai jopa konsultatiivisesta työskentelystä ja/tai etsit harjoittelupaikkaa?

Haluamme tietää, mikä saa sinut inspiroitumaan – myös vapaa-ajalla. Ja kuinka voit auttaa meitä luomaan asiakkaillemme vielä parempaa asiakaskokemusta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, määrätietoisuutta, positiivista asennetta, avoimuutta sekä huumorintajua. Tarjoamme työn ohella rennon työyhteisön ja huippukollegat. Yhteiset arvot viitoittavat toimintaamme: yhdessä, rohkeasti, ketterästi. Oletko sinä Innolink-jengin uusin, innostunut tiimipelaaja?

Käy lukemassa ajatuksiamme tiedolla johtamisesta.

Hakuaika alkaa: 22.10.2019 12:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä