Oletko sinä tiedolla johtamisen asiantuntija?

Innolink on vuonna 1991 perustettu konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 tiedolla johtamisen ammattilaista. Visiomme on olla tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä ja missiomme on helpottaa johtamisen arkea. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Haluatko mukaan Innolinkin voittajatiimiin rakentamaan Suomen parasta tiedolla johtamisen konsulttiyhtiötä? Haluamme koota yhteen maan parhaat ammattilaiset lunastaaksemme paikkamme tiedolla johtamisen suunnannäyttäjänä.

Oletko tiedolla johtamisen konsultoinnin, analytiikan tai tutkimusalan asiantuntija – inspiroiva erityisosaaja? Onko sinulle jo kertynyt kokemusta asiakas- ja projektitoiminnasta tai konsultatiivisesta työskentelystä?

Haluamme tietää, mikä saa sinut inspiroitumaan – myös vapaa-ajalla. Ja kuinka voisit osaltasi auttaa meitä luomaan asiakkaillemme vielä parempaa asiakaskokemusta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, määrätietoisuutta, positiivista asennetta, avoimuutta sekä huumorintajua. Tarjoamme työn ohella rennon työyhteisön ja huippukollegat. Yhteiset arvot viitoittavat toimintaamme: yhdessä, rohkeasti, ketterästi.

Käy lukemassa ajatuksiamme tiedolla johtamisesta.

Avoimiin hakemuksiin perustuen otamme yhteyttä heti, mikäli kaltaisellesi profiilille ja osaamiselle olisi tarvetta. Pääsääntöisesti haemme asiantuntijoita positioihin täsmähauilla.

Hakuaika alkaa: 22.10.2019 12:00

Jätä hakemus

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä