Innolink vuodesta 1991

Innolink on perustettu 1991, rohkeasti keskelle 90-luvun lamaa pääliiketoimenaan mm. yrityssuunnitteluohjelmistojen kehittäminen ja markkinointi. Muistaako joku vielä Startian tai Innostart-ohjelmiston? Mobiilin tiedonsiirron alueella yhtiö teki yhteistyötä Nokia Mobile Phonesin kommunikaattoriyksikön kanssa. Innolinkin kehittämää Spreadsheet for Communicator -ohjelmaa myytiin  aikoinaan kymmeniin maihin eri puolille maailmaa.

Kuinka Innolink on vuosien varrella muovautunut nykyiseksi konsulttiyhtiöksi, joka on kasvanut kattavien henkilöstöpalvelujen ja uraauurtavien tiedolla johtamisen tutkimus-, analytiikka- ja konsultointipalvelujen toteuttajaksi – tiedolla johtamisen suunnannäyttäjäksi? Ehkäpä kokoamme vielä tarkemman historiikin vaiheistamme, mutta sitä odotellessa näet alla olevasta kuvasta joitain etappejamme vuosien varrelta.

Kutsumme sinut seuraamaan konsernimme nykyistä arkea Innolink 30 vuotta -sivulle. Keräämme sille kevään ja kesän aikana arjen tapahtumia – askeleita, kohti vuosijuhlaamme. Askeleet avaavat monipuolisesti nykyistä toimintaamme. Voit seurata meitä myös hästägin #innolink30 -avulla.

Tässä ensimmäinen askel kohti juhlaa: aikajana, joka peilaa Innolinkin käännekohtia, mutta myös sitä, mitä ympärillämme tapahtui samoihin aikoihin.

#innolink30