”Löydämme oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin,
oikeista syistä!”

Pestaa parhaat osaajat!

Ole huoleti. Innolink Staff Henkilöstöpalvelut ottaa puolestasi tarvittavat keinot käyttöön. Luottamuksellinen ja mutkaton yhteistyö kanssamme sekä laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa henkilöstövolyymisi optimoinnin ja liiketoimintasi hallitun kehittämisen. Olipa kyse sitten työvoimapulasta, rekrytoivasta kouluttamisesta tai kansainvälisistä rekrytoinneista, henkilökohtaiset yhteyshenkilösi hoitavat asioitasi ammattitaidolla, tehokkaasti ja sujuvasti. Tutustu palveluihimme.

 

Rekrytointi

Mistä löytyy se oikea asiantuntija ja osaaja? Huolehdimme puolestasi rekrytointiprosessin onnistumisesta. Otamme tarpeitasi vastaavat keinot käyttöön aina kohdennetusta hausta  haastatteluihin ja soveltuvuusarvioinneista analyyseihin asti. Autamme sinua löytämään strategisesti oikeanlaista tietotaitoa. Avullamme säästät kallisarvoista aikaasi.

Lue lisää

 

Henkilöstövuokraus

Nopeasti ja vaivattomasti lisätyövoimaa tai vuoden ruuhkahuippuihin kausityöntekijöitä. Ehkä yrityksesi on kasvamassa, mutta ihan vielä ei ole aika pestata lisää vakituisia työntekijöitä. Ole huoleti. Etsimme sinulle nopeasti osaajia ja huolehdimme tarvittaessa vuokratyösuhteiden sopimuksista ja hallinnoinnista. Liiketoimintasi parhaaksi. Jotta voit itse keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Rekrytointikoulutukset

Eikö toimialasi tarpeisiin millään löydy sopivia osaajia? Palvelujemme ja laajan yhteistyöverkostomme avulla (koulutusorganisaatiot ja julkiset toimijat) olemme jo toteuttaneet menestyksellisesti useita rekrytoivia koulutuksia – luoneet uusia urapolkuja erilaisiin työtehtäviin. Ota yhteyttä, suunnitellaan täsmätarpeidesi mukainen ratkaisu yhdessä.

Lue lisää

Soveltuvuusanalyysit ja henkilöstön kehittäminen

Henkilöstösi voimavarat ovat organisaation tärkein pääoma kilpailukyvyn kasvattamisessa, sitä pääomaa kannattaa vahvistaa ja kehittää. Onko yhteinen tahtotila ja päämäärä hautautunut arjen kiireiden alle? Työkulttuuri ei muutu samaa vauhtia kuin toimintaympäristö ja -välineet? Organisaation kyky hyödyntää yksilöiden ja tiimien parasta potentiaalia sekä työpanosta ei oikein pelitä ja työhyvinvointikin takkuaa. Tarjoamme sinulle HRD-palveluja liiketoimintasi parhaaksi.

Lue lisää

Kansainvälinen työvoima

Oletko jo kääntänyt kaikki kivet? Suomessa on jo nyt aloja ja työtehtäviä, joille ei vain löydy ammattitaitoista työvoimaa. Käänny puoleemme, kansainvälisen yhteistyöverkostomme avulla voimme etsiä ja varmistaa työntekijän riittävän ammattitaidon tai täydennyskoulutustarpeen jo etukäteen. Työkalupakkiimme kuuluu tietysti myös työvoiman kotouttaminen: asumisjärjestelyt Suomessa, sopimukset ja asiaan kuuluva paperisota viranomaistahojen kanssa, tulkkipalvelut  sekä perehdytys työyhteisöön. Vaivatonta sinulle.

Lue lisää

Ulkoistamispalvelut

Keskity omassa liiketoiminnassasi oleelliseen. Ulkoistamalla säännöllisiä toimenpiteitä tai työvoimaa säästät aikaa ja kohdistat resursseja tärkeimpään – omaan ydinliiketoimintaasi. Voimme hoitaa vaikkapa työsuhteiden ulkoistamisen ja työsopimuskäytännöt puolestasi. Palkkahallinnon palvelujen ulkoistaminen voi sisältää mm. palkkatapahtumien käsittelyn, maksatuksen, lakisääteisen dokumentoinnin ja viranomaisraportoinnin – kaikki ulkoistustoimenpiteet hoituvat luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Lue lisää

Jätä meille viesti tai tarjouspyyntö,
otamme sinuun pian yhteyttä!


 

Olemme työn ja tekijän kohtauspaikka.
Välitämme töitä ympäri Suomen lähes kaikille toimialoille.
Menesty kanssamme!

 

Referenssejämme

TOIMINTA-ALUEEMME ON KOKO SUOMI

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Porissa ja Seinäjoella.
Vaihteemme valtakunnallinen puhelinnumero on: 010 633 0200.

Yhteystiedot