Olemme töissä läsnä ja tunteella,
emme vain paikalla

Innolink Staff on kotimainen, vuonna 2009 perustettu, henkilöstöpalveluyritys. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja henkilöitä, järjestämme vuosittain kymmeniä rekrytointikoulutuksia ja käytössämme on tällä hetkellä 34 eri työehtosopimusta. Toimintakenttämme on koko Suomi ja kauttamme työllistyy myös osaajia Suomen rajojen ulkopuolelta.

Yrityksen perustajat Jarkko Varvio ja Lari Nurmi aloittivat vuokratyöntekijöiden työllistämisen olohuonetoimistosta vuonna 2009. Riittävä nöyryys, rajaton itseluottamus, korkealentoiset tavoitteet ja huikea tiimi ovat kasvattaneet tasaisesti Innolink Staffia ja vuonna 2022 liikevaihto olikin jo noin 20 miljoonaa euroa. Olemme riittävän pieni toimimaan ketterästi ja muuntautumaan yritysten tarpeiden mukaan, mutta riittävän suuri hoitamaan isojakin projekteja onnistuneesti maaliin. Kuulumme Innolink-konserniin, joka tuottaa myös tiedolla johtamisen palveluja.

Henkilökohtainen ja sujuva palvelu on ollut meille staffilaisille tärkeää alusta asti – saat kauttamme aina nimetyn yhteyshenkilön, jolla yrityksesi henkilöstöasiat tai oma vuokratyösuhteesi pysyy kokonaisuudessaan hallussa. Olemme apunasi nopeasti ja tehokkaasti, kun liiketoimintasi kasvaa ja tarvitset osaavia tekijöitä tai kun työkuorma kausittain vaihtelee.

 

 

Meitä staffilaisia on tällä hetkellä 20. Tiimimme koostuu ammattitaitoisista ja aktiivisista palkanlaskijoista, HR-spesialisteista sekä myyntihenkilöistä. Innolink Staff toimii aina yhdessä, aina rohkeasti ja aina ketterästi. Löydät meidät useimmiten paikanpäältä  Tampereelta, Turusta, Seinäjoelta ja Porista.

Yhteystiedot

 

Asiantuntijamme

 

”Olemme apunasi nopeasti ja tehokkaasti, kun tarvitset.”

Tutustu referensseihimme

 

 

Yhdessä
Rohkeasti
Ketterästi

 

Lue mietteitämme blogeista