22.09.2022 Kirjoittaja Jarkko Varvio

Innolink Staff, matkasta nauttien!

Innolink Staffilla on jo 14 vuotta täynnä toimintaa. Kehitystä on tapahtunut isossa ja pienessä kuvassa, tärkein voimavaramme on edelleen yhteispeli, se sujuu toimistoissamme  ja positiivisuus näkyy myös ulospäin asiakkaiden suuntaan ja hommat etenee.  Tämä vuosi on ollut kasvun aikaa, liikevaihtomme on noussut ja 20 miljoonan rajapyykki on haarukassa. Kasvu luo itseluottamusta ja into palvella asiakkaita vain kasvaa entisestään. Jatkamme toimintojemme kehittämistä entistä tehokkaammaksi ja liikumme aktiivisesti samaan suuntaan.

 

Kehitämme kestäviä ratkaisuja osaajapulaan

 

Koulutetun työvoiman tarve on entisestään kasvanut. Työtehtäviä on useilla aloilla jatkuvasti avoinna enemmän, kuin sopivia tekijöitä on tarjolla. Eikä uusia osaajia valmistu tarpeeksi.

Perinteisten työllistävien koulutusten lisäksi toimimme nykyään aktiivisesti myös Tampellan teollisuusoppilaitoksen pohjille rakennetun Konepajakoulun strategisena kumppanina luoden työssäoppimiseen ja oppisopimukseen pohjautuvia koulutus- ja työllistymispolkuja. Pirkanmaalla Konepajakoulun koulutukset toteutetaan TAKK:n toimesta Tampereella tai ympäryskunnissa, mutta omaamme kattavan rekrytoivien koulutusten oppilaitosverkoston myös muualla Suomessa

Rekrytoivat koulutukset ( työllistävät koulutukset) ovat myös toimiva keino kouluttaa useiden eri alojen osaajia, koulutukset räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan,  näitä hallinnoimme kymmeniä vuosittain, eri aloille.

Asiantuntijarekrytoinnit ovat myös tärkeä osa toimintaamme, hoidamme koko prosessin tai osia siitä, esim. toimintatyylianalyysejä käyttävät useat asiantuntijaorganisaatiot omien rekrytointiensa tueksi.

Koulutetun kansainvälisen työvoiman tuominen Suomeen on edelleen voimakkaasti kasvava ilmiö. Nykyinen väestörakenteemme kun ei mitenkään vastaa osaajatarpeisiimme, ei nyt eikä lähitulevaisuudessa.

Olemmekin jo vuosia olleet vahvasti mukana myös ulkomaisen työvoiman rekrytoinneissa useille eri aloille. Lähtömaatestaus, haastattelut, viranomaisdokumentit sekä työntekijöiden kotouttaminen omalla kielellään ovat työperäisen maahanmuuton onnistumisen kannalta erittäin tärkeää. Laajennamme verkostoamme uusiin maihin myös tänä vuonna.

 

Mukavaa syksyä kaikille, kohta sataa lunta ja päästään hiihtään!!!

 

Jarkko Varvio
toimitusjohtaja
Innolink Staff

#innolinkstaff #henkilöstöpalvelut #rekrytointi #henkilöstövuokraus #rekrykoulutus #kansainvälinentyövoima #yhdessärohkeastiketterästi