Porin YH-Asunnot Oy etsii avullamme
vakituiseen työsuhteeseen Poriin
isännöitsijää

Oletko uusia haasteita hakeva isännöinnin ammattilainen? Pidät joustavasta ja itsenäisestä työskentelystä ja olet hyvä ihmisten kanssa. Löydät kiinteistöille lisäarvoa tuottavat ratkaisut ja huolehdit asiakkaista.


Onhan Sinulla jo työkokemusta
kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta? Sopiva pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja alan ammattitutkinto on eduksesi (IAT, ITS tai AIT).

Odotuksemme ovat, että

  •  Asiakkaalle tuotettu hyvä asiakaskokemus on Sinulle ykkösjuttu.
  •  Kokouskäytäntöjen hallinta sujuu; valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon.
  •  Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä.
  •  Olet positiivinen tiimipelaaja joka nauttii työskentelystä  myös muutosten keskellä ja pystyt myös kommunikoimaan tarvittaessa englanniksi (vähintään suullisesti).

Tarjoamme Sinulle  itsenäisen, mielenkiintoisen ja vakituisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä. Työtä tehdään kuukausipalkalla päivävuorossa, joustavilla työajoilla keskimäärin 37 h/vk. Käytössäsi on myös laaja työterveyshuolto sekä kattavat tyky- ja liikuntaedut. Lisäksi sinulla on mahdollisuus monipuoliseen, jatkuvaan lisäkoulutukseen työsuhteen aikana.

Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian ja lähetä ansioluettelosi/hakemuksesi pikimmiten oheisella hakulomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen jarkko.makisalo@innolink.fi.  Muista mainita palkkatoiveesi sekä tieto siitä, milloin voisit aloittaa työt.

Hae heti, tai viimeistään 3.5.2023 klo 16 mennessä:

JÄTÄ HAKEMUS

 

#innolinkstaff #rekrytointi #talentaqcuisition #isännöitsijä #kiinteistöala #porinyhasunnot @porinyhasunnot

www.porinyhasunnot.fi

Porin YH-Asunnot on ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto, joka isännöi omistamiaan kiinteistöjä Porin kaupungin alueella. Isännöinnin piiriin kuuluu useita asunto-osakeyhtiöitä ja liikekiinteistöjä. Omistamme, hallinnoimme ja isännöimme kiinteistöjä sekä myös rakennutamme niitä. Tällä hetkellä yhtiökokonaisuudessa on n. 1700 asuntoa, joista 485 on opiskelija-asuntoja sekä n. 620 seniori- ja palveluasuntoja. Yhtiö noudattaa toiminnassaan hyvää vuokratapaa ja isännöinnin eettisiä ohjeita. Henkilökuntaan kuuluu 26 henkeä, jotka palvelevat asukkaita ja asiakkaita monipuolisesti aina asuntojen vuokrauksesta asumiseen, asumisneuvontaan, isännöintiin, rakennuttamiseen sekä taloushallintoon.