01.11.2017 Kirjoittaja Innolink

Innolink löytää oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin

 

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n uusin suhdannebarometri uutisoi suhdannenäkymien nousseen kesän ja syksyn aikana etenkin teollisuudessa ja palvelualoilla. Uutiset Suomen talouden elpymisestä ovat pitkään kaivattuja, mutta sopivan työvoiman löytyminen on muodostunut jo haasteeksi nopeimmin kasvavilla aloilla.

Lisääntynyt tarve ammattitaitoisista osaajista on ollut jo pidemmän aikaa näkyvissä myös Tampereen Innolinkin rekrytointipalveluissa. Innolinkin Tampereen toimitusjohtaja Jarkko Varvio kuvailee toimintaa seuraavasti:

”Olemme kasvaneet perustamisesta lähtien joka vuosi riippumatta talouden suhdanteista. Sitkeä asiakashankinta sekä luotettavuus ovat olleet myynnin perusta. Yrityksen menestys on rakentunut henkilöstön omasta halusta tehdä tiimityötä. Arvostuksen ilmapiiri, motivoituneisuus sekä onnistumisen ilo ruokkivat tätä kipinää – ja mikä tärkeintä, työpaikalla pitää olla kivaa. Yksilöiden välinen yhteistyö on tuttua joukkueurheilun johtamisesta ja täysin sovellettavissa yritysmaailmaan.”

Kasvavien rekrytointitarpeiden imussa Innolink laajensi keväällä Vaasaan, jossa toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin, Pohjanmaan toimipisteitä vetävän Jarno Dahlin mukaan ”rekrytoinnin haasteisiin vastaaminen nopeassa globaalissa murroksessa vaatii kuitenkin myös totuttujen rekrytointitapojen kyseenalaistamista ja uudistamista. Tässä Innolinkilla onkin tiedolla johtamiseen kaiken toimintansa pohjaavana yrityksenä etulyöntiasema muihin rekrytointialan toimijoihin verrattuna.”

Laajentumistarkoituksessa olemme myös syksyllä tehneet alustavia tunnusteluita paikkakunnilla, joissa näemme potentiaalia. Yritysten pitää vastata suhdanteisiin ja tässä kasvun aallossa haluamme Innolinkissa olla tukemassa Suomen uutta nousua ja törmäyttämässä oikeat osaajat ja parhaat työnantajat keskenään.

Tietoperusteisella rekrytoinnilla Innolinkin tehtävä on löytää oikeat ihmiset, oikeasta syystä, oikeisiin tehtäviin.

 

Kysy lisää

JARKKO VARVIO


Email: jarkko.varvio@innolink.fi
Puh: +358 45 310 3150