Innolink

Kirjoittaja

Kuvassa vasemmalta oikealle Innolinkin Jarkko Varvio, Jani Listenmaa ja Jarno Dahl EnergyWeek-messuilla nauttimassa Vaasan innovatiivisesta ilmapiiristä.

 

Vaasa on ollut vilkkaasti otsikoissa viime viikkoina, kun kaupungin haaveissa on tehdä Vaasasta Teslan akkutehtaan eli Gigafactoryn sijaintipaikkakunta.

Myös Innolinkille Vaasa on erityisen ajankohtainen kaupunki, sillä Innolink laajentaa toimintaansa kevään aikana Vaasaan. Vaasa on kiinnostava kohde, sillä alueella on yritteliäs, kansainvälinen ja innovatiivinen henki, joka on johtanut useisiin menestystarinoihin.

Innolink oli näyttävästi mukana EnergyWeek-messuilla, jotka järjestettiin Vaasassa 20.-24.3.2017. Innolinkin energinen edustus oli paikan päällä perjantaina, jolloin päivän teemana oli energia ja rakentaminen.

”Messuilla oli erittäin positiivinen ja lupauksia herättävä tunnelma. Kasvunäkymiä tuntui olevan lähes kaikilla yrityksillä. Yleinen markkinatilanne yhdistettynä innovatiivisiin uusiin tuotteisiin ja palveluihin tulee aiheuttamaan lukuisissa yrityksissä positiivisia liikkeenjohdollisia haasteita, joita haluamme olla ratkomassa”, Innolinkin Jarno Dahl kuvailee.

Aika näyttää, saadaanko Teslan akkutehdas Vaasaan. Se on kuitenkin varmaa, että ainakin Innolink tulee valtaamaan kaupungin kevään aikana.

Lisätietoja Innolinkin toiminnasta Vaasassa:

Jarno Dahl
Toimitusjohtaja
Innolink Staff Pohjanmaa Oy
Puh. 0401829228


Viimeisimmät artikkelit:

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä