Innolink

Kirjoittaja

Tämän juttusarjan pääosassa ovat Innolinkin työntekijät kaikista eri rooleista.

Tällä kertaa esittelyvuorossa on Tutkimuspalveluiden liiketoimintajohtaja Tuukka Suoniemi.

Kuka olet?

Olen Tuukka.

Mitä teet Innolinkilla?

Olen tutkimuspalveluiden tulosyksikön esimies ja vedän tiedolla johtamisen palveluiden myyntiä erilaisissa asiakasprojekteissa. Lisäksi olen Innolink Groupin johtoryhmän jäsen. Olen työskennellyt Innolinkilla runsaat 10 vuotta.

Miten helpotat johtamisen arkea omassa työssäsi?

Teemme liiketoiminnan toimenpiteet näkyviksi ja mitattaviksi perustasolla, jolloin voimme osoittaa niiden merkittävyyden ja vaikuttavuuden. Näytämme esimerkiksi, mitkä palveluprosesseihin liittyvät kokemukset vaikuttavat eniten asiakkaan kokemukseen ja miten asioita voi kehittää tulevaisuudessa.

Mikä tekee sinusta tiedolla johtamisen suunnannäyttäjän?

Kyky soveltaa tiedolla johtamisen malleja missä tahansa toimintaympäristössä. Tutkimuspalvelut ja yksittäisten tutkimusratkaisujen luvut ovat johtamisen ja liiketoiminnan päätöksenteon välineitä.

Jos saisit yhden supervoiman, mikä se olisi ja miksi?

Aikamatkustus, koska se mahdollistaa molempiin suuntiin katsomisen. Kun ymmärtää historian, voi ymmärtää paremmin tulevaa.

Mikä sinua innostaa arjessa ja työssä mitä teet?

Ainutlaatuinen ympäristö. Näen työssäni poikkileikkauksen koko yrityskenttään. On tosi kiehtovaa päästä tutustumaan erilaisten asiakkaiden liiketoimintaan ja oppia uutta.

Olemme esimerkiksi vahvasti läsnä kiertotaloudessa, jossa kiertotalouden yhtiöt, laitevalmistajat, logistiset toimijat ja huoltopalveluiden tarjoajat muodostavat liiketoiminnan arvoketjun. Konkreettisesti mittaamme kuluttajan tyytyväisyyttä, kierrätyskäyttäytymistä ja asenteita kotitalousjätteen hakemisesta, jätteen punnitsemisesta ja käsittelystä eri toimijoiden jatkojalostukseen asti.

Innostavaa asiakaskumppanuudessa on se, että meillä ei tarvitse olla kaikkea tietoa, vaan summaamme osaamisemme toimeksiantajan kanssa.

Mitä teet vapaa-aikanasi työn vastapainoksi?

Urheilen keskimäärin tunnin päivässä. Lajeina jääkiekko, rullakiekko, tennis, hiihto, juoksu sekä satunnaisesti muita lajeja. Urheilu purkaa hyvin stressiä ja mitä intensiivisempää se on sitä parempi. Kilpaurheilussa numerolappu rinnassa pakottaa minut keskittymään vain siihen hetkeen ja voittamiseen ei koskaan kyllästy.

Musiikki on minulle tärkeää. Kuuntelen aktiivisesti kaikkea Pavarotista Metallicaan ja Queeniin. Olen fanaattinen karaokelaulaja ja soitan kitaraa sekä koskettimia. Arvostan talenttia oli laji mikä tahansa.

Tuukan yhteystiedot löydät täältä.


Viimeisimmät blogit: