18.03.2021 Kirjoittaja Innolink

Työyhteisön yhteispelin kehittäminen Henrik Dettmannin kanssa

Innolink kehittää tiedolla johtamisen merkeissä työyhteisönsä yhteispeliä palkitun valmentajan Henrik Dettmannin kanssa teemalla johtamisen ja tiimityön merkitys matkalla menestykseen. Neljän luentokerran sarjan ensimmäisen osallistavan etäluennon aiheena 18.3. oli: Yhdessä pelaaminen & luottamuksen rakentaminen.

Urheilun parissa johtaminen tai yritysmaailmassa johtaminen eivät Dettmannin mukaan ole niin kaukana toisistaan, kuin luullaan. Ihmisiä molemmissa on tekemässä työtä yhdessä. Dettmannin johtamat ihmiset ovat olleet hyvin intohimoisia tekemistään kohtaan, ja jokainen myös huippulahjakas. Menestyksekäs johtaminen on hänen mukaansa kiinni kuitenkin aina siitä, kuinka ihmisen kohtaa, häntä kohtelee ja kuuntelee.

Dettmann kannustaakin antamaan ihmisille tilaa toteuttaa itseään työpaikoilla. Johtajana pitää muistaa nostaa myös niitä hiljaisia työntekijöitä, kaikki ovat yhteisössä tähtiä, ihmiset ovat tärkein voimavara, ihan jokainen.

Henrik Dettmann on eräs suomalaisen urheiluhistorian meritoituneimmista valmentajista; vuoden 2002 MM-pronssimitalisti, FIBA EuroCup Challengen mestari 2004, vuoden koripallovalmentaja Saksassa ja Suomessa sekä koko Suomen hurmanneen Susijengin päävalmentaja ja pääarkkitehti, jonka uran käänteet Saska Saarikoski ikuisti kirjaansa ”Dettmann ja johtamisen taito” (WSOY, 2015).

”Se, että ei vaadi, osoittaa välinpitämättömyyttä ihmistä kohtaan – vaatimustason määrittely ja ylläpito ovat merkkejä arvonannosta.”

 

#tiedolla johtaminen #innolinkjengi #yhteispeli #työyhteisönkehittäminen