Kansainvälinen työvoima

Välitämme työvoimaa ulkomailta Suomeen erityisesti vaikeasta työvoimapulasta kärsiville toimialoille ja -alueille sekä suoraan että yhteistyöverkostomme kautta. Peruspalvelumme sisältää laadukkaan ja erottuvan kohdemaissa targetoidun markkinoinnin, joka mahdollistaa parhaiden ehdokkaiden löytämisen. Käytössämme ovat myös tehokkaat videohaastattelutyökalut sekä lähtömaatestausmalli rekrytointiprosessin tueksi.

Testaamme työnhakijan riittävän ammattitaidon lähtömaatestauksella, joka on räätälöity asiakasyrityksen kanssa. Käytämme usein esimerkiksi asiakkaamme omia piirustuksia ja materiaaleja varmistaaksemme testausprosessin soveltuvan juuri kyseiseen työhön. Saamme oppilaitoksesta kirjallisen arvostelun lisäksi tarvittaessa videomateriaalia ja työnäytteitä työn sujuvuudesta. Kutsumme parhaat testin läpäisseet hakijat töihin tai annamme tarvittaessa täsmällistä yrityskohtaista räätälöityä lisäkoulutusta.

Välitämme työvoimaa niin EU-alueelta kuin sen ulkopuoleltakin. Huolehdimme aina tarpeen vaatiessa oleskelu- ja työlupa-asiat saapuvan työntekijän kanssa. Omaamme vahvimmat kumppanuusverkostot Filippiineillä, Liettuassa, Latviassa, Puolassa ja Ukrainassa, mutta työllistämme osaavia tekijöitä alkuperään katsomatta ympäri maailmaa.

Työsuhteemme ovat pitkiä vakituisia työsuhteita tai määräaikaisia sesonkitöitä yrityksen ja työntekijän toiveiden mukaan. Teemme työsopimukset aina suomalaisen yhtiömme nimissä. Panostamme erityisesti työntekijän kotoutumiseen Suomessa ja järjestämme työntekijälle helpon saapumisen maahan. Hoidamme työntekijän kanssa vaadittavat paperiasiat, tarvittaessa maistraatti- ja verotoimistokäynnit sekä olemme mukana työntekijän perehdytyksessä omalla kielellään. Autamme myös asumisen järjestämisessä sekä kaikissa muissa Suomeen saapumiseen liittyvissä asioissa sisältäen tulkkauspalvelumme.

Lähtömaatestaus
varmistaa osaamisen tason

Lue syventävä artikkeli

 

 

”Apua yrityksesi
työvoimapulaan – luotettavasti
ja vaivattomasti!”