Henkilöstövuokraus ja ulkoistamispalvelut

Meillä on yli 10 vuoden kokemus avoimesta, rehellisestä ja ketterästä henkilöstövuokrauksesta. Vuokratyösuhteet voivat mahdollistaa henkilöstövolyymisi ketterän optimoinnin ja liiketoimintasi hallitun kehittämisen.

Vuokrausliiketoiminnassamme tähtäämme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Usein asiakkaillamme onkin tarjota pitkäaikaisia töitä, joihin myös työntekijöiden on helppo sitoutua. Kauttamme on mahdollista hakea työntekijöitä myös projektiluontoisiin sesonkitöihin. Vuokratyösuhteessa Innolink Staff maksaa työntekijän palkan ja hoitaa työsuhteeseen liittyvän hallinnoinnin, mutta työntekijä työskentelee käyttäjäyrityksen tiloissa ja sen työnjohdon alaisuudessa.

Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä palvelua ja oman yhteyshenkilön, joka huolehtii yhteistyön sujuvuudesta. Innolink Staffin asiantunteva rekrytointi yhdistettynä nykyaikaiseen markkinoinnin kohdentamiseen löytää potentiaaliset työntekijät haastaviinkin tehtäviin.

Yrityksen tarpeiden mukaisesti on myös mahdollista ulkoistaa koko henkilöstö. Henkilöstön ulkoistaminen on järkevä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun yrityksesi kasvaa kovaa vauhtia tai toimii alihankinnan suhdannevaihtelualttiilla toimialalla. Olemme tällöin apunasi henkilöstön ulkoistusratkaisuiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Kauttamme onnistuu henkilöstön ulkoistaminen osittain tai kokonaan.

 

 

”Etsimme sinulle ketterästi osaajia.”