”Löydämme oikeat ihmiset, oikeisiin tehtäviin, oikeista syistä!”

kansainvälinen työvoima logo

Kansainvälinen työvoima

Oletko jo kääntänyt kaikki kivet? Suomessa on jo nyt aloja ja työtehtäviä, joille ei vain löydy ammattitaitoista työvoimaa. Käänny puoleemme, kansainvälisen yhteistyöverkostomme avulla voimme etsiä ja varmistaa työntekijän riittävän ammattitaidon tai täydennyskoulutustarpeen jo etukäteen. Työkalupakkiimme kuuluu tietysti myös työvoiman kotouttaminen: asumisjärjestelyt Suomessa, sopimukset ja asiaan kuuluva paperisota viranomaistahojen kanssa, tulkkipalvelut  sekä perehdytys työyhteisöön. Vaivatonta sinulle.

Lue lisää

rekrytointi ikoni

Rekrytointi

Mistä löytyy se oikea asiantuntija ja osaaja? Huolehdimme puolestasi rekrytointiprosessin onnistumisesta. Otamme tarpeitasi vastaavat keinot käyttöön aina kohdennetusta hausta  haastatteluihin ja soveltuvuusarvioinneista analyyseihin asti. Autamme sinua löytämään strategisesti oikeanlaista tietotaitoa. Avullamme säästät kallisarvoista aikaasi.

Lue lisää

työntekijä ikonit

 

Henkilöstövuokraus ja ulkoistamispalvelut

Nopeasti ja vaivattomasti lisätyövoimaa tai vuoden ruuhkahuippuihin kausityöntekijöitä. Ehkä yrityksesi on kasvamassa, mutta ihan vielä ei ole aika pestata lisää vakituisia työntekijöitä. Ole huoleti. Etsimme sinulle nopeasti osaajia ja huolehdimme tarvittaessa vuokratyösuhteiden sopimuksista ja hallinnoinnista. Liiketoimintasi parhaaksi. Jotta voit itse keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

soveltuvuusanalyysit ja henkilöstön kehittäminen ikoni

Soveltuvuusanalyysit ja henkilöstön kehittäminen

Henkilöstösi voimavarat ovat organisaation tärkein pääoma kilpailukyvyn kasvattamisessa, sitä pääomaa kannattaa vahvistaa ja kehittää. Onko yhteinen tahtotila ja päämäärä hautautunut arjen kiireiden alle? Työkulttuuri ei muutu samaa vauhtia kuin toimintaympäristö ja -välineet? Organisaation kyky hyödyntää yksilöiden ja tiimien parasta potentiaalia sekä työpanosta ei oikein pelitä ja työhyvinvointikin takkuaa. Tarjoamme sinulle HRD-palveluja liiketoimintasi parhaaksi.

Lue lisää

rekrytoivat koulutukset ikoni

Rekrytoivat koulutukset

Eikö toimialasi tarpeisiin millään löydy sopivia osaajia? Palvelujemme ja laajan yhteistyöverkostomme avulla (koulutusorganisaatiot ja julkiset toimijat) olemme jo toteuttaneet menestyksellisesti useita rekrytoivia koulutuksia – luoneet uusia urapolkuja erilaisiin työtehtäviin. Ota yhteyttä, suunnitellaan täsmätarpeidesi mukainen ratkaisu yhdessä.

Lue lisää

 

 

Olemme työn ja tekijän kohtauspaikka.
Välitämme töitä ympäri Suomen kaikille toimialoille.
Menesty kanssamme!

 

 

TOIMINTA-ALUEEMME ON KOKO SUOMI

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa ja Seinäjoella.
Yhteystietomme löytyvät alla olevasta linkistä.

Yhteystiedot