Työntekijäkokemuksia

Lukemattomat työnhakijat ovat löytäneet avullamme työpaikan tai uuden uran, jossa on hyvä olla. Autamme sinua löytämään kokemustasi ja koulutustasi vastaavia mielekkäitä työtehtäviä. Haluamme auttaa sinua löytämään oman paikkasi!

 

Katso videolta millaista on olla vuokratyöntekijänä Innolink Staffin kautta:

 

”Innolink Staffista olen saanut hyvää, ammattitaitoista apua esimiestyöni tueksi ja säästänyt omaa aikaani ottamalla heihin yhteyttä, kun tarvitsen lisää henkilökuntaa töihin. Erityisen hyvää on se, että Staffista saan aina ripeästi apua kaikenlaisiin henkilöstöasioihin. Olen ollut todella tyytyväinen yhteyshenkilööni Mikael Edelmanniin – asiointi hänen kanssaan on aina mukavaa, rentoa ja asiallista.”

Emilia Holopainen, esimies, töissä Innolink Staffin kautta toukokuusta 2019 alkaen

 

 

”Innolinkillä on selkeät nettisivut ja tuntien merkkaaminen on ollut helppoa. Voin suositella Innolink Staffia muillekin, sillä hommat on toimineet hyvin eikä ole ollut epäselvyyksiä. Yhteyshenkilöni Eemeli Kakko on antanut kysymyksiini vastauksen ja hänet on saanut aina puhelimella kiinni.”

Tommi Siren, elintarviketyöntekijä, töissä Innolink Staffin kautta heinäkuusta 2020 alkaen

 

 

”Kaikki on toiminut hyvin; työssä tarvittavat varusteet on saanut heti tarvittaessa ja palkka on tullut aina niin kuin pitääkin. Yhteyshenkilöni Mikko Niinikosken kanssa yhteistyö näiden vuosien ajan on sujunut moitteetta ja helposti – kaikki sovitut asiat ovat pitäneet ja asiasta kuin asiasta on voinut ottaa yhteyttä.”

Lauri Moberg, ilmastointiasentaja, töissä Innolink Staffin kautta helmikuusta 2014 alkaen

 

 

”Olen ollut viitisen vuotta yhteistyössä Innolink Staffin kanssa ja yhteistyö on sujuvaa ja asiointi on ollut helppoa. Suosittelen Innolink Staffia työnantajana. Yhteyshenkilöni Kata on tosi mukava ja hänen kanssaan on helppo asioida sekä neuvoja saa aina jos jokin askarruttaa. Kiitos Kata.”

Mira Niemi, resurssikoordinaattori, töissä Innolink Staffin kautta lokakuusta 2015 lähtien

 

Kysy lisää täyttämällä lomake. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Voit myös katsoa täältä juuri nyt avoimet työpaikat tai jättää avoimen hakemuksen:

Avoimet työpaikat