Ajankohtaista

Tällä sivulla nostamme esiin ajankohtaisia tapahtumiamme.

Rekrykoulutus K-ryhmän urapoluille avoinna

Oletko aktiivinen ja oma-aloitteinen? Haluat kouluttautua ja työllistyä K-ryhmän myyjäksi? Haemme nyt osaajia K-ryhmän kauppoihin ympäri Suomen!

Innolink Staffin K-polulle -rekrykoulutus on toteutettu yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen (TAKK) ja K-ryhmän Supermarketien, Citymarketien ja K-Rautojen kanssa. K-polulle -rekrykoulutus on tehokas rekrytoiva työllistymispolku, joka kouluttaa ja työllistää osaajia räätälöidysti kaupan alalle.

Koulutus järjestetään Teamsin välityksellä. Hakuaika 1.3.-27.3.2023. 

LUE LISÄÄ JA HAE

 

RASKONE/ Hyötyajoneuvomekaanikon RekryKoulutus

Innolink Staffin yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen (TAKK) ja Raskoneen korjaamojen kanssa toteutettava hyötyajoneuvomekaanikon rekrytoiva koulutus on tehokas työllistymispolku, joka kouluttaa ja työllistää osaajia räätälöidysti Raskonen toimipisteisiin ympäri Suomen!

Hakuaika 10 paikkakunnalle 19.12.2022 – 19.2.2023.

LUE LISÄÄ

Innolinkin Konepajakoulu

Innolinkin Konepajakoulu on tehokas rekrytoiva työllistymispolku, joka kouluttaa ja työllistää osaajia räätälöidysti pirkanmaalaisten teknologiateollisuusalan yritysten täsmätarpeisiin. Opiskelijoilla on mahdollisuus työllistyä niin oppisopimuksen, oppilaspalkan kuin erilaisten rekrytoivien koulutusten kautta. Tavoitteena on aina pitkäaikainen työpaikka ja työsuhteen ohessa oppimisen tukeminen.

Konepajakoulun rekrytoivia koulutuksia toteutetaan tänäkin vuonna useita, jatkuvalla syötöllä. Ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut.

LUE LISÄÄ

Jätä meille viesti tai tarjouspyyntö,
otamme sinuun pian yhteyttä!


 

Olemme työn ja tekijän kohtauspaikka.
Välitämme töitä ympäri Suomen lähes kaikille toimialoille.
Menesty kanssamme!

 

Referenssejämme

TOIMINTA-ALUEEMME ON KOKO SUOMI

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Porissa ja Seinäjoella.
Vaihteemme valtakunnallinen puhelinnumero on: 010 633 0200.

Yhteystiedot