Yhdessä
02.04.2024 Author Innolink Staff

Yhdessä, rohkeasti ja ketterästi

Innolink Staffin toiminta perustuu vahvoihin arvoihin, jotka ohjaavat jokapäiväistä työtämme ja päätöksentekoa. Arvomme “Yhdessä”, “Rohkeasti” ja “Ketterästi”, eivät ole pelkästään tyhjiä sanoja. Ne kuvailevat sitä, millainen yritys Innolink Staff on.

Yhdessä:

Ensimmäinen ja ehkäpä tärkein arvo Innolinkilla on “Yhdessä”. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa, sillä uskomme vahvasti yhteistyön voimaan. Jengimme on kuin tiivis perhe, jossa jokainen tukee ja auttaa toisiaan. Vaikka työskentelemmekin eri toimistoilla, pidämme tiiviisti yhteyttä toisiimme. Meille tärkeää on huumori ja iloinen ilmapiiri työpaikalla, mikä tekee työpäivistämme motivoivampia. Meillä on paljon pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka kertovat luottamuksesta ja toimivasta yhteistyöstä. Yhdessä tekemiseen liittyy myös virkistyspäivien ja tapahtumien järjestäminen, mikä vahvistaa tiimihenkeämme ja luo iloista yhteishenkeä.

Rohkeasti:

Toinen meille tärkeä arvo on “Rohkeasti”. Uskallamme olla edelläkävijöitä ja tuoda esiin omia näkemyksiämme asiakkaidemme parhaaksi. Emme pelkää ottaa riskejä, vaan koemme ne mahdollisuutena kasvulle ja kehitykselle. Rohkeus näkyy päivittäisessä työssämme, kun esitämme omia ideoitamme ja ratkaisuja asiakkaillemme sekä työkavereillemme. Lisäksi olemme kasvaneet ja laajentaneet toimintaamme myös ulkomaille. Toimimme useilla eri toimialoilla, mikä vaatii rohkeutta ja kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin.

Ketterästi:

Kolmas arvo, “Ketterästi”, kuvastaa Innolinkin joustavuutta ja nopeutta toiminnassamme. Olemme asiakaslähtöinen ja ketterä kumppani, jonka kanssa yhteistyö sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Pyrimme reagoimaan ripeästi muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia palveluita ja osaamista eri aloilta, mikä tekee yhteistyöstä kanssamme helppoa ja vaivatonta. Jokaisella asiakkuudella on oma yhteyshenkilö, joka vastaa yhteistyön sujuvuudesta. Hankimme lisäosaamista ja kehitymme jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Nämä kolme arvoa muodostavat yhdessä Innolinkin vahvan perustan ja ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme. Ne eivät ole pelkästään osa yrityksemme kulttuuria, vaan ne ovat osa sitä, kuka me olemme ja millaiseksi haluamme kasvaa tulevaisuudessa.