Kenestä tulee vuoden 2022 Tiedolla Johtaja?

Etsimme jälleen vuonna 2022 Suomen inspiroivinta Tiedolla Johtajaa
kaikille avoimen ilmiantomahdollisuuden avulla.

Tunnetko tai tiedätkö innostavan henkilön, joka on organisaationsa tai liiketoiminta-alueensa tiedolla johtamisen primus motor ja on esimerkiksi tuonut tiedolla johtamisen ratkaisuja työyhteisöön helpottamaan arjen päätöksentekoa? Tai organisaation, jossa tiedolla johtaminen on onnistuneesti käynnistetty ja sitä on jo ainakin osittain toteutettu. Harkinnanvarainen tunnustus Tiedolla Johtaja Teko voi olla esimerkiksi pienempi ensiaskel kohti tiedolla johtamisen kulttuuria.

Ilmianna rohkeasti. Liitä ehdokkaasi ilmiantoon lyhyt suuntaa-antava perustelu – ilmiannot auditoidaan syvällisemmin asiantuntijoiden toimesta. Voit myös ilmiantaa itsesi. Ilmianto on päättynyt 31.8.2022 ja valintaprosessi on käynnissä. Vuoden 2020 Tiedolla Johtajat julkistetaan ja juhlistetaan Tiedolla Johtaja -gaalassa 27.10.2022.

Parhaiden ilmiantajien kesken arvotaan 500 e arvoinen kylpylälahjakortti.

Tiedolla johtaja 2022 -gaala

Miksi etsimme Tiedolla Johtajaa?

Ilmiantokampanjan tarkoitus on herättää keskustelua tiedolla johtamisen tilasta ja kehityksestä sekä tuoda esiin Suomen tiedolla johtamisen taustavaikuttajat ja voimahahmot. Haluamme avata näkymän tiedolla johtamisen parhaisiin käytäntöihin ja toteutuksiin Suomessa.

Palkintokategoriat

Palkinnot jaetaan sekä henkilö- että organisaatiokategoriassa. Valintaraati voi lisäksi päättää jakaa ylimääräisen tunnustuksen nimikkeellä Tiedolla Johtaja 2022 Teko.

Palkitseminen

Keräännymme yhdessä 27.10.2022 Tiedolla Johtaja -gaalaan suomalaisten organisaatioiden huippupäättäjien kanssa palkitsemaan vuoden Tiedolla Johtajat ja syventymään tiedolla johtamisen ytimen äärelle – näköalapaikalle tutustumaan tiedolla johtamisen parhaisiin toteutuksiin Suomessa.

Valintaraati vuodelle 2022

Asiantuntijoista koostuva Tiedolla Johtaja 2022 -valintaraati arvioi ehdokkaat ja tekee valinnat. Tutustu raadin kokoonpanoon.

 

 

Tiedolla johtaminen on oleellisen operatiivisen datan, kokemuspohjaisen tiedon ja liiketoimintanäkemyksen (business insight) jalostamista tiedoksi, joka luo yhteistä ymmärrystä etenemisestä kohti tavoitteita. Vaikuttavaa tiedolla johtamista voi alkaa vaiheittain toteuttaa jo kahta erityyppistä tiedonlähdettä hyödyntämällä.

Taitava tiedolla johtaja innostaa/osallistaa koko organisaation tai yksikön, merkityksellisen tiedon avulla, kohti tiedolla johtamista. Johtamisen arki ja päätöksenteko on läpinäkyvää, vaikuttavaa ja systemaattista, kun tieto ja jaettu ymmärrys ohjaavat toimintaa kohti yhteisiä tavoitteita.

 

 

 

Tiedolla Johtaja -arviointiperusteita ja säännöt:

LUE LISÄÄ

Vuoden 2021 gaalatunnelmia

Gaalassa palkittiin jo kolmatta kertaa Suomessa valintaraadin seulomat inspiroivimmat Tiedolla Johtaja 2021 -tittelin voittajat henkilö- ja organisaatiokategoriassa. Tallenteen avulla pääset mukaan gaalan tunnelmiin Valkoiseen Saliin. Hyviä katseluhetkiä!

 

Tiedolla Johtaja 2021 -palkitut:

Organisaatiokategorian voittaja: Mandatum Life
Henkilökategorian voittaja:
Hannes Vickholm  (Metsä Group/ Metsä Forest)
Kunniamaininta: Toni Rantanen, (Triuvare Oy)

Tässä vielä poimintoja Tiedolla Johtaja 2021 -gaalan saamasta palautteesta:

“Monipuoliset eri kulmasta asiaa lähestyvät puhujat. Erinomaisesti toimivat järjestelyt sekä tilaisuuden fiilis.”

“Puheenvuorot olivat mielenkiintoisia ja tarpeeksi tiiviit. Erityisesti aivotutkijan puheenvuoro herätti ajatuksia ja toi tieteen kautta pohjaa sille, miten me ihmiset toimimme.”

“Erityisesti aivotutkijan puheenvuoro.”

“Hieno paneelikeskustelu tärkeistä tiedolla johtamisen aiheista ja hyödyistä yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä. Aivojen /tunteiden vaikutus päätöksentekoon esitys oli myös ajatuksia herättävä ja samaan aikaa hauska esitys. Ja UPEA gaala tietysti kaiken kaikkiaan, hienot puitteet ja loistavat tarjoilut.”

“Kiinnostavat pöytäkeskustelut sekä muiden vieraiden että Innolinkin edustajien kanssa.”

“Hienosti järjestetty tilaisuus. Itselläni on vielä paljon opittavaa tiedolla johtamisesta!”

Tiedolla Johtaja -uutiset

Vuoden 2020 juhlahumua

Valintaraati palkitsi toista kertaa Suomessa Tiedolla Johtaja 2020 -voittajat, inspiroivimmat tiedolla johtajat henkilö- ja organisaatiokategoriassa. Pandemiatilanteen vuoksi toteutimme gaalan etätilaisuutena. Tallenteella näet Tiedolla Johtaja 2020 -gaalan juhlahumun lisäksi voittajien palkitsemisen. Hyviä katseluhetkiä!

 

Tiedolla Johtaja 2020 voittajat ja kunniamainitut:

Henkilökategorian voittaja: Salla Ketola, VR Group
Kunniamaininnat: Markus Syrjänen, Espoon kaupunki ja Katja Soini, Vahanen-yhtiöt
Organisaatiokategorian voittaja: Tampereen Tilapalvelut
Kunniamaininta: Mandatum Life

Gaala 2019 Tunnelmia

“Gaalasta sai hyviä ajatuksia erilaisista tiedolla johtamisen toimintamalleista”

“Paneelikeskustelu oli illan parasta antia!”

“Kiinnostavia puheenvuoroja ja positiivinen ilmapiiri”

“Konkreettisia esimerkkejä: panelistit kertoivat miten tiedolla johtamista on toteutettu heidän organisaatioissaan

“Hyvä tilaisuus verkostoitua!”

“Loistavat puitteet ja järjestelyt Valkoisessa Salissa”

 

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.