Näe selkeästi. Ymmärrä datasi kätkemät salaisuudet.

Tutkimus- ja analytiikkapalvelumme auttavat ymmärtämään ja kehittämään strategisesti tiedolla johdettua liiketoimintaa. Tavoitteemme on tehdä päätöksenteosta ketterämpää ja näkemyksellisempää ajantasaisella kyselytutkimustiedolla, organisaation toiminnasta saatavalla liiketoimintadatalla ja syvällisellä analytiikalla. Analyytikkomme määrittävät tarvittavat menetelmät aina liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti niin, että johto saa hyödyllisimmän tiedon johtamisensa tueksi.

Tutkimuspalvelut

Tutkimuspalvelumme auttavat ymmärtämään ja kehittämään liiketoimintaa kohti strategisia tavoitteita. Päätöksenteosta tulee ketterämpää ja näkemyksellisempää ajantasaisella kokemuspohjaisella tiedolla ja toiminnasta saatavalla liiketoimintadatalla.

LUE LISÄÄ

Analytiikka ja data-alustat

Löydämme datasta oleellisen tiedon, jonka avulla voit tehdä parempia päätöksiä. Analytiikka auttaa tulkitsemaan dataa ja hahmottamaan numeroiden takana esiintyviä ilmiöitä eri näkökulmista. Ja tuottamaan sinulle merkityksellistä tietoa ymmärrettävässä muodossa.

LUE LISÄÄ

 

 

 

 
 
Ratkaisujemme avulla seuraat etenemistä kohti liiketoimintasi strategisia tavoitteita. Saat merkityksellisen tiedon avulla syvempää näkemystä muuttuvissa toimintaympäristöissä ja kehität organisaatiosi toimintaa ja johtamista dynaamisemmaksi ja tehokkaammaksi. Voit esimerkiksi seurata dashboard-näkymästä reaaliaikaisesti ja luotettavasti liiketoimintasi suoriutumista kohti tavoitteita ja tehdä tiedon avulla ketteriä päätöksiä.
 
 

Tutkimuspalvelujen ja analytiikan asiantuntijamme

Analytics

Janne Palkama

Chief Analyst

Innolink Group

Pekka Vuorela

CEO

Research

Tuukka Suoniemi

COO

Research

Pasi Lahtinen

Research Director

Research

Mikko Ulander

Business Director

Knowledge-driven leadership

Anssi Vartiainen

Head of Knowledge Management

Analytiikka

Saku Välkki

Analyytikko

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.