Tule K-ryhmän urapoluille

Oletko aktiivinen ja oma-aloitteinen? Haluat kouluttautua ja työllistyä K-ryhmän myyjäksi? Haemme nyt osaajia K-ryhmän kauppoihin ympäri Suomen!

Innolink Staffin K-polulle -rekrykoulutus on toteutettu yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen (TAKK) ja K-ryhmän Supermarketien, Citymarketien ja K-Rautojen kanssa. K-polulle -rekrykoulutus on tehokas rekrytoiva työllistymispolku, joka kouluttaa ja työllistää osaajia räätälöidysti kaupan alalle.

 

Koulutus järjestetään Teamsin välityksellä.
Hakuaika 1.3.-27.3.2023.
Jätä heti hakemus rekrykoulutukseen myyjäksi K-polulle:

PIRKANMAA

1.3.-27.3.2023 Haku seuraavaan K-polulle -rekrykoulutukseen
Jätä hakemus. Innolink Staff haastattelee hakijoita jo hakuaikana!

3.4.-14.4.2023 Kauppiashaastattelut ja opiskelijavalinnat
Innolink Staffin haastatteluista jatkoon päässeet hakijat pääsevät haastatteluiden 2.kierrokselle.

17.4.2023 K-polulle rekrykoulutus alkaa
26.4.2023 Työssäoppismisjakso alkaa
29.5.2023 K
oulutus päättyy & työllistyminen voi alkaa
K-polulle -rekrykoulutuksen jälkeen opiskelijoilla on mahdollisuus jatkaa opintoja oppisopimuksella Liiketoiminnan tutkintoon.

  • Innolink ja TAKK tarjoavat yhdessä mahdollisuuden työllistyä myyjäksi K-ryhmän kauppoihin rekrytoivan koulutuksen avulla. Innolink organisoi koulutuksen suorittaneet työntekijät töihin koulutuksessa mukana olleisiin K-kauppoihin.
  • K-ryhmässä halutaan, että onnistut ja kehityt työssäsi. Kokeneet myyjät, esimiehet ja kauppias auttavat sinua pääsemään nopeasti työhön käsiksi. Kaupat ovat osa K-ryhmää, maailman vastuullisinta kaupan alan yritystä, joka toimii vastuullisesti myös henkilöstön osalta.
  • Innolink Staff työllistää vuosittain satoja henkilöitä pitkiin määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Henkilökohtaiset yhteyshenkilöt hoitavat asioitasi ammattitaidolla, jatkuvasti yhteyttä pitäen. Innolinkin arvojen mukaisesti – yhdessä, rohkeasti ja ketterästi.
  • Koulutuksen aikana suoritetaan Liiketoiminnan ammattitutkinnon Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp) -tutkinnon osa.

Toivomme sinulta innostusta työskennellä kaupan alan ammattilaisena. Ehkä sinulla onkin jo kokemusta tai olet alanvaihtaja? Tutustu ensin koulutusesitteeseen, josta saat lisää tietoa:

TUTUSTU KOULUTUSESITTEESEEN

 

Koulutus suoritetaan verkko-opiskeluna (7 pv) sekä työssäoppimisena mukana olevissa kaupoissa (noin 6 vko:a). Sinulle nimetään oma työpaikkaohjaaja, joka opastaa ja tukee sinua työssäoppimisen aikana.


Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa opintoetuuksiin yksilöllisin edellytyksin, mm. KELAn opintotukeen, Työllisyysrahaston aikuiskoulutustukeen tai työttömyysetuuteen. Hakijan kannattaa selvittää itselleen sopiva opintoetuus hakeutumisvaiheessa.

 

 

Lisätietoja opintoetuuksista:
www.kela.fi/opiskelijat
https://www.tyollisyysrahasto.fi/
http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/omaehtoinen_opiskelu/index.html

Opintoetuuksista saa neuvoa myös
TAKKin Opiskelijapalveluista:
opintoneuvonta@takk.fi
puh. 044 7906 400