Etsimme Innolink-jengiin uutta energistä jäsentä Helsinkiin tai Tampereelle.
Oletko sinä uusi duunikaverimme:

BI-analyytikko

Tehtäväsi tavoitteena on tuottaa asiakkaillemme heidän asiakkuuksien tiedolla johtamisen päätöksentekoaan parhaalla mahdollisella tavalla tukevia dashboardeja, sekä ylläpitää ja kehittää niitä. Työ on monipuolista ja projektit vaihtelevia.

Toivomme sinulta vankkaa osaamista Power-BI:n käytöstä, analyyttista ajattelutapaa sekä kehittävää otetta työskentelyyn. Työ sisältää myös asiakasyhteydenpitoa osana projektitiimiä. Saat tueksesi kokeneet ammattilaiset tiedonkeruun, tulosten hyödyntämisen konsultoinnin sekä teknisten integraatioiden osalta.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja vaihtelevan työnkuvan monipuolisen asiakaskuntamme keskuudessa. Pääset osaksi rentoa ja kannustavaa työyhteisöä, joka toimii arvojensa mukaisesti. Saat kannustavat työsuhde-edut ja voit joustavasti tehdä etätöitä, mutta arvostamme myös yhdessä vietettyä aikaa. Yhteisöllisyys ja työntekijöiden hyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita, joihin myös panostamme. Työpisteesi voi sijaita sopimuksen mukaan joko Tampereella tai Helsingissä.

Hae meille rohkeasti, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 28.2.2023, mutta prosessissa voidaan edetä jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimustuotannon johtaja Helena Kultanen, puh. 050 572 2112 torstaina 10.2. klo 14-16 ja tiistaina 21.2. klo 9-11.

 

Hae heti – viimeistään 28.2.2023

LUE LISÄÄ JA JÄTÄ HAKEMUS

 

Innolink on asiakkuuksien ja ilmiöiden tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä – suomalainen konsulttiyhtiö, joka helpottaa ratkaisuillaan asiakkaidensa johtamisen arkea. Tiedolla johtamisen palvelumme kattavat konsultoinnin, analytiikan ja tutkimukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin toimialojensa johtavat pörssiyritykset ja julkiset organisaatiot kuin myös mielenkiintoiset start-upit ja järjestöt. Toimimme kattavasti koko Suomessa. Kotimaan lisäksi tuotamme ja analysoimme asiakkaillemme vuosittain tietoa useista kymmenistä kansainvälisistä markkinoista. Toimimme arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi. 

Tutustu meihin tarkemmin: www.innolink.fi