Henkilöstöpalvelut

Tampereen Lihajaloste

Yrittäjyyttä ja makkaraa kolmannessa polvessa

 

Tampereen Lihajalosteen toimitusjohtaja Jarko Nieminen ja Innolinkin Mikko Niinikoski peukuttavat yhteistyötä.

 

 

Tampereen Lihajaloste on vuonna 1949 perustettu tamperelainen perheyritys.

Yrityksen tarina sai alkunsa Tampereen kauppahallin lihaliikkeestä. Toiminta laajentui luontevasti makkaran valmistukseen ja legenda oli syntynyt. Tällä hetkellä yrityksen tilat sijaitsevat Tampereen Tohlopissa.

Tampereen Lihajaloste tunnetaan paitsi maukkaasta makkarastaan myös veikeästä possu-tunnuksesta. Tunnuksen historia juontaa juurensa jo 1960 ja 70-lukujen taitteeseen, mistä asti possulogo on ollut osa Lihajalosteen yritysidentiteettiä.

Jarko Nieminen, nykyinen Lihajalosteen toimitusjohtaja, on perheyrityksen jatkaja kolmannessa polvessa.

”Innolinkin Mikko Niinikosken kanssa yhteistyö on ollut makoisaa. Henkilöstötarpeen ilmaantuessa soitan Mikolle ja asiat saadaan nopeasti kuntoon”, luonnehtii Jarko yhteistyötä Innolinkin kanssa.

”Perheyritysten kanssa toimiminen on todella palkitsevaa, koska asiakassuhteesta muotoutuu monesti paljon henkilökohtaisempi. Näin juuri Lihajalosteen tapauksessa on käynyt. Kun Jarko soittaa, niin tiedän heti, minkälaista tyyppiä Lihajalosteella tarvitaan”, summaa puolestaan Mikko yhteispeliään Jarkon kanssa.

Näin sujuvalle yhteistyölle on syytäkin näyttää peukkua!