Henkilöstöpalvelut

Joululahjaksi 12 uutta työpaikkaa

Case: Unico

 

huonekaluvalmistus

 

Kotimainen huonekaluvalmistaja Unico ja henkilöstöpalveluihin erikoistunut Innolink Staff käärivät hihansa, kun tarve ammattitaitoisista huonekalualan osaajista kasvoi Unicon Lapuan tehtaalla kotimaisten huonekalujen suosion jatkuvan kasvun myötä. Parhaaksi vaihtoehdoksi spesifiin osaamistarpeeseen valikoitui Unicolle räätälöity RekryKoulutus, jonka käynnistymisessä Unico ja Innolink Staff tekivät tiivistä yhteistyötä Suomen Yrittäjäopiston kanssa. Parhaillaan käynnissä olevassa kuukauden pituisessa Unicon RekryKoulutuksessa aloitti 12 opiskelijaa, joiden on määrä valmistua jouluun mennessä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt työllistyvät Innolink Staffin kautta Unicolle.

Miksi Unico päätyi RekryKoulutukseen?

Unicon haasteena on ollut löytää tarpeeksi ammattitaitoista henkilöstöä kotimaisten laadukkaiden ja uniikkien huonekalujen valmistukseen. RekryKoulutus onkin aina hyvä vaihtoehto yrityksille, joille ei löydy markkinoilta tarpeeksi ammattitaitoista väkeä tai jos alan osaajia ei ole valmistumassa lähiaikoina. Unicon oli helppo kääntyä Innolink Staffin puoleen, sillä yhteistä historiaa oli takana jo aiemmilta vuosilta vuokratyöntekijöiden välittämisestä. Tutun yhteistyökumppanin kanssa talojen tavat olivat molemmin puolin tuttuja, joten yhteistyö myös Innolink Staffin koordinoiman RekryKoulutuksen suhteen tuntui luontevalta. Pohjanmaalla tämä Unicon RekryKoulutus oli uusi aluevaltaus, mutta Innolink Staffin toimesta RekryKoulutuksia on toteutettu tunnetuille yrityksille ympäri Suomen jo usean vuoden ajan.

RekryKoulutus – tehokas kanava työllistymiseen

RekryKoulutus on aina tiiviisti työelämälähtöistä – siinä koulutetaan aina todelliseen tarpeeseen ja valmiiseen tehtävään, heti töihin. RekryKoulutukseen sisältyy sekä tietopuolista opetusta että ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua. Innolink Staff räätälöi RekryKoulutuksen sisällön ja keston aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutus antaa opiskelijoille ammatillista osaamista työtehtävään työnantajan tarpeen mukaan ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt työllistyvät yritykseen, koulutusta vastaavaan työhön.

Tästä Unicon RekryKoulutuksesta vastasi Innolink Staffin Pohjanmaan alueen HR Koordinaattori Heidi Pyylampi. Jos ammattitaitoisten työntekijöiden nopea rekrytoiva kouluttaminen voisi olla ratkaisu yrityksesi kasvamisen mahdollistamiseen, ota yhteyttä. Innolink Staff järjestää RekryKoulutuksia ympäri Suomen.

Lisää tietoa RekryKoulutuksesta antaa liiketoimintajohtaja Lari Nurmi.