Henkilöstöpalvelut

Työntekijät ovat tärkein voimavaramme! 

Case: Kahvila Taikapapu

Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehtiminen on meille tärkeää ja kunnia-asia. Oli sitten kyseessä asiakkaallamme työskentelevä vuokratyöntekijä tai Innolinkin toimistolla istuva toimihenkilö – olemme kaikki yhtä Innolink-jengiä. Pyrimme aina löytämään työntekijöillemme heidän osaamistaan vastaavia tehtäviä ja kauttamme ohjautuu säännöllisesti työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Olemmekin saaneet olla mukana rakentamassa useita menestystarinoita.

Siiri Rouvisen tarina alkaa vuoden 2017 syksyllä, kun hän työllistyi kauttamme kahvilatyöntekijäksi. Vuotta myöhemmin hän on tyytyväinen asiakkaamme kahvilayrittäjän näkökulmasta. Siiri kontaktoi henkilöstöpalveluidemme tiimiä aloittaessaan yrittäjänä idyllisessä Tampereen keskustassa sijaitsevassa Kahvila Taikapavussa. Positiivinen kokemus Innolinkin vuokratyöntekijänä teki Siirin valinnan helpoksi, kun hän etsi itselleen yhteistyökumppania auttamaan työvoiman rekrytoinnissa ja heidän työsuhteistaan huolehtimisessa.

”Innolinkin henkilöstöpalveluiden tiimi pitää hyvää huolta vuokratyöntekijöistään, on aina tavoitettavissa ja maksaa palkat ajallaan ja oikein. Yhteistyö heidän kanssaan on sujuvaa ja helppoa.”

 

Tule sinäkin meille töihin!

Innolinkin henkilöstöpalveluiden tiimi