Tutkimus

Markkina- ja asiakastutkimuksella suuntaviivoja markkina-aseman kehittämiseen

Recticel Insulation tuo lämmöneristämiseen uusia innovaatioita, jotka tarjoavat ensiluokkaista eristystä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Entistä ohuemmat PIR-eristelevyt helpottavat ja nopeuttavat asentamista sekä mahdollistavat ohuemmat rakenteet energiatehokkaasti. Yrityksellä on myös tärkeä pidemmän tähtäimen tehtävä: rakentamisen ilmastovaikutusten pienentäminen ja laadukkaan rakentamisen edistäminen yhdessä koko eristealan kanssa.

Recticel Insulation pyrkii kestävään kumppanuuteen rakennusalan ammattilaisten ja asiakkaidensa kanssa ja haluaa vakuuttaa kumppanit erinomaisen palvelun, innovatiivisten tuotteiden ja asiantuntemuksensa kautta. Recticelin PIR-eristelevyjä myydään tukkuliikkeiden ja jälleenmyyjien välityksellä sekä suoraan teollisille asiakkaille.

Recticel on belgialainen konserni, jolla on vahva jalansija Euroopassa ja ympäri maailmaa. Recticel Insulation on osa Recticel Groupia, joka on Euroopan johtava polyuretaaniratkaisujen toimittaja huonekalu-, auto- ja rakennusteollisuudessa 20 maassa eri puolilla maailmaa.

Innolink toteutti Recticel Insulationille markkina- ja asiakastutkimuksen Suomessa ja Ruotsissa helmikuussa 2021. Lue tutkimustuloksista alla.

Loading...

Loading...