NREP Oy

Pohjoismainen NREP OY on kiinteistöjen arvoketjun kaikissa osissa toimiva tuoteinnovoija, kehittäjä, sijoittaja ja toimija, joka pyrkii kehittämään alaa. Yhtiö ottaa toiminnassaan huomioon eri sidosryhmät ja hyödyntää monialaista osaamistaan kehittääkseen kiinteistöalaa ja kiinteistöalan yrityksiä. Tavoitteena on luoda vuokralaisille, sijoittajille ja yhteiskunnalle pitkäaikaista arvoa, tarjota parempia kiinteistöratkaisuja kaikenikäisille ihmisille sekä luoda eläväisiä kestävän kehityksen yhteisöjä.

 

Uuden konseptin hinnoittelu ei ole helppoa: Mitkä uudenlaisen vuokrakodin ominaisuudet houkuttavat kuluttajia ja millä hinnalla?

Vuokralla asuminen on Suomessakin nouseva trendi. Etenkin nuoret aikuiset eivät halua sitoutua yhteen paikkaan ja suureen asuntolainaan vaan haluavat liikkumavapautta ja asumisen laatua. Omat arvot ja asumisen tyyli halutaan myös saada kohtaamaan mielekkäällä tavalla. Mutta mitä ominaisuuksia halutaan ja ollaanko niistä valmiita maksamaan? Olisiko uudella konseptilla tulevaisuutta – ja millaisen markkinaosuuden se voisi saavuttaa?

Ohessa lyhyt kuvaus vuonna 2020 NREP OY:lle tehdystä uudenlaisen vuokrakotikonseptin hinnoitteluanalyysistä:

Loading...

Loading...