Henkilöstöpalvelut

Kirjolohet juhlapöytään sesonkihenkilöstön voimin

Case: Nordic Trout

 

 

Nordic Trout on Suomen ja Ruotsin suurin kirjolohen kasvattaja, joka toimittaa tuoreet ja peratut, kokonaiset kirjolohet, sekä kirjolohen mädin todennäköisesti Sinunkin juhlapöytääsi. Joulunaika on hektistä myös Nordic Troutilla ja siksipä Innolink Staffin kautta sai vuokrattua nopeasti ja vaivattomasti osaavat työntekijät vuoden intensiivisimpään sesonkiin.

Sesonki toteutettiin vuokratyöntekijöistä huolehtien; Innolink Staff järjesti tarpeen mukaan työntekijöille kuljetuksen Nordic Troutin tehtaalle Kustaviin ja oli siellä perehdytyksen ja yleisten sääntöjen läpikäymisen ajan työntekijöidensä tukena ja tulkkeina. Vuokrahenkilöstön asuminen järjestettiin tehtaan yhteyteen ja työntekijät asuivat siellä koko sesongin ajan. Työntekijöillä oli kimppahuoneet, keittiö ja peseytymistilat käytössään. Innolink Staff tekee tiivistä yhteistyötä Nordic Troutin kanssa myös jatkossa ja on sopinut yhteistyön jatkumisesta tulevankin sesongin osalta.

Sesonkityöntekijät Innolink Staffin kautta!

Oli sitten kyseessä minkä pituinen sesonki tai työsuhde tahansa – Innolink Staffin kautta saat siihen tekijät kätevimmin. Vuokratyösuhteessa Innolink Staff maksaa työntekijän palkan ja hoitaa työsuhteeseen liittyvän hallinnoinnin, mutta työntekijä työskentelee käyttäjäyrityksen tiloissa ja sen työnjohdon alaisuudessa.

Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä palvelua ja oman yhteyshenkilön, joka huolehtii yhteistyön sujuvuudesta. Innolink Staffin asiantunteva rekrytointi yhdistettynä nykyaikaiseen markkinoinnin kohdentamiseen löytää potentiaaliset työntekijät haastaviinkin tehtäviin.

Välitämme vuosittain satoja työpaikkoja luotettavasti lähes kaikille toimialoille – niin sesonkeihin kuin pitkiin määräaikaisiin ja toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin koko Suomessa.

 

Jos tarvitset työntekijöitä seuraavaan sesonkiin, ota yhteyttä: 

Innolink Staff, Turku: Eemeli Kakko ja Tuomas Kurki

Innolink Staff, Tampere: Mikael Edelmann, Jani Nieminen ja Mikko Niinikoski

Innolink Staff, International: Andrej Kuramsin

Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

 

Lue tästä lisää siitä, kuinka voimme auttaa Sinua henkilöstöpalveluasioissa.
#innolinkstaff
#innolink30