Tutkimus

Kustomoituja muovivalutuotteita ammattitaidolla maailmalle

Pohjalaisella MSk Plastilla tehdään reaktio- ja ruiskuvalutuotteita ammattitaidolla ja asiakkaat huomioivalla asenteella. MSK Plastin täysin kustomoidut muovituotteet suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa juuri asiakkaan tarpeisiin. Asiakkaat ovat pääasiassa sähkö-, energia-, auto- ja teknologiateollisuuden aloilta, joten ratkaisukeskeisyys, laatuvaatimukset ja toimitustäsmällisyys korostuvat tuotteiden suunnittelussa ja toimituksessa.

MSK Plast on osa MSK Groupia. MSK Group suomalainen, moniteollinen korkean teknologian perheyritys. Yhtiöllä on jalat tukevasti maassa ja tavoitteet korkealla. Sen tuotteita myydään ympäri maailmaa ja tavoitteena on vahvistaa asemaa globaaleilla markkinoilla.

Asiakastyytyväisyyden ja toiminnan kehittämistä varten MSK Plast toteuttaa vuosittain asiakastutkimuksen Innolinkin kanssa. Vuonna 2020 strategisesti tärkeät asiakkaat arvioivat MSK Plastin toiminnan pysyneen erittäin hyvällä tasolla. Toimintaa kuvasivat erityisesti sanat osaaminen, laatu, toimitusvarmuus, kokemus ja tavoitettavuus.

Lue lisää asiakastutkimuksen tuloksista alla.

Loading...

Loading...