Tutkimus

 

Kiinko – kiinteistöalan tunnetuin kouluttaja!

 

Kiinko on edelläkävijä, joka tukee kiinteistö- ja rakennusalan yritysten sekä ammattilaisten menestymistä, jo 40 vuoden kokemuksella. Se on laadukas koulutuskumppani, joka kulkee rinnalla työuran ensiaskelista asiantuntijuuden vahvistamiseen – aina huippujohdon tietotaidon kehittämiseen asti. Kiinkolla on n. 6000 vuosittaista kouluttautujaa, 400 alan asiantuntijakouluttajaa ja 200 vuosittaista koulutustapahtumaa. Koulutuksissa voi hankkia ammattitutkinnon sekä lisä- ja täydennyskouluttautua, seminaareissa pääsee verkostoitumaan ja päivittämään alan osaamista. Kiinko on yhteisnimi Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:lle ja Kiinteistöalan Koulutussäätiölle.

Keväällä 2019 toteutetussa asiakastutkimuksessa nousivat esiin tällä kertaa erityisesti Kiinkon koulutusten tunnettuus ja laatu. Aktiivisen ja positiivisen koulutusorganisaation toimintaan ollaan tyytyväisiä (75 %) ja sitä mm. suositellaan lämpimästi (80 %).

”Arvostamme saamaamme palautetta todella paljon. Asiakkaat ovat toimintamme ydin ja panostamme jatkossakin asiakastutkimuksen tulosten pohjalta entistä enemmän asiakaslähtöiseen viestintään ja vuoropuheluun”, toimitusjohtaja Jarno Tuimala painottaa.

Loading...

Loading...