Maankuulu rakennusalan Jydacom-järjestelmä

 

Jydacomin tarina alkaa vuodesta 1981, jolloin Jyväskylässä perustettiin Jyväsdata Oy niminen yhtiö. Nuoret yrittäjät ryhtyivät miettimään miten tietotekniikka (”ATK” kuten silloin sanottiin) voitaisiin valjastaa palvelemaan laajemminkin rakennusalaa.

Jydacom-ratkaisusta tuli tunnettu, rakennusalan johtava toiminnanohjausjärjestelmä. Rakennusliikkeet tykästyivät alalle hyvin sopiviin ohjelmiin, osaavaan palveluun ja rehteihin toimintamalleihin. Jydacomilla hoituvat rakennusyrityksen kaikki ydintoiminnot ja sen avulla hallitaan myös suomalaisen rakennusalan erityispiirteet. Ratkaisua täydentävät Suomen suosituimmat taloushallinnon ratkaisut, jotka on valmiiksi sovitettu rakennusalalle. Menestyvät rakennusliikkeet käyttävät Jydacomia. Rakennuslehden 2021 julkaiseman ”100 suurinta” -listauksen 10 kovimmasta kasvajasta puolet käytti Jydacom-järjestelmää liiketoimintansa hoitamiseen.

Nykyään Jydacom on osa EG-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava toimialakohtaisten ohjelmistojen toimittaja. Rakennusala on yksi EG:n painopistealueista ja sillä on asiakkainaan tuhansia rakennusliikkeitä Pohjoismaissa. Jydacomin toimintaa ohjaavat edelleen samat periaatteet: rakentajille sopivat, hyvät ohjelmistot, ammattitaitoinen palvelu ja reilu meininki.

Jydacom halusi tutkia Innolinkin avulla järjestelmänsä asemaa ja tunnettuutta markkinoilla sekä kartoittaa vastaajien mielikuvia. Tutkimukseen vastasivat rakennusalalla toimivat päättäjät, joiden yritysten liikevaihto on yli 5 M€. Tutustu branditutkimuksen ydintuloksiin:

Loading...

Loading...