TUTKIMUS

Instaan on lupa luottaa

Insta Group on vahvojen arvojen suomalainen perheyritys globaalissa ympäristössä. Yritys on toiminut jo 60 vuotta turvallisen ja kilpailukykyisen yhteiskunnan hyväksi. Teollisuusautomaation, teollisen digitalisaation, kyberturvan ja puolustusteknologian asiantuntijaorganisaatio auttaa asiakkaitaan kehittämään ja varmistamaan toimintansa suorituskykyä ja tuloksia.

Toimialayhtiö Insta Automation Oy on kokenut automaation ja sähköistyksen palveluiden ratkaisutoimittaja ja asiakkaidensa luotettu elinkaarikumppani. Markkinajohtaja auttaa asiakkaitaan kehittämään toimintansa tuloksellisuutta globaalissa kilpailussa ja vaativissa olosuhteissa. Säännöllisen tutkitun tiedon avulla yhtiö on asiakkaidensa pulssilla: tunnistaa omat vahvuutensa asiakkaidensa parhaaksi ja kehittää merkityksellisten signaalien avulla palvelujaan joustavasti kohti tulevaisuuden toimintaympäristöä.

Insta Automation Oy teettää koko asiakaskunnassaan jatkuvaa projekti- ja palvelunseurantatutkimusta, jonka tarkoituksena on kartoittaa – pienistä osaprojekteista laajoihin investointihankkeisiin – asiakkaiden tyytyväisyyttä sekä paikantaa kehittämistä kaipaavia kohteita. Tutkimusyhteistyö Innolinkin kanssa on alkanut jo vuonna 2010.

Ohessa tiivistelmä tutkimushavainnoista:

Loading...

Loading...